Pokušaj pranja SNS-a od Labana!

Vrh SNS se obrušio na Bogdana Labana, gradonačelnika Subotice. Medijska kampanja koja je  krenula u dnevnom listu Blic, samo je nastavak prevarantske politike SNS-a. Sada, kad je postalo toliko očigledno da ugled politike SNS-a u Subotici više niko ne može da sačuva, sad kad se približavaju izbori i sad kad je već dosta novca isisano iz novčanika građana Subotice, treba uveriti građane kako je za sve kriv samo jedan čovek, a to je gradonačelnik Bogdan Laban. Dveri godinama unazad ukazuju na sav lopovluk koji se naočigled svih nas odvija u Subotici i koji  nije produkt samo jednog pojedinca. Sve pljačke, prevare i pronevere novca nije bilo moguće izvesti bez znanja vrha vlasti i zato je verovatno da je u to bio upleten i sam vrh države i SNS-a. Oni su prosto morali biti u dosluhu, jer bi bilo neizvodljivo toliko kršiti zakon bez podrške kompletne stranačke bulumente.

Dveri Subotice su redovno i argumentovano ukazivale, obaveštavale i raskrinkavale  lopovluk vezan za velike zloupotrebe sredstava javnih preduzeća, javnih nabavki, carine, službenog položaja i druge. Izgleda da je ipak došlo vreme da se svedu računi i da neko mora da završi u zatvoru, kako bi SNS pokazao kako se oni tobože bore za pravo i pravnu državu i kako su u toj borbi krenuli od svojih kadrova.

U režiranom napadu SNS-a na Labana potencira se isključivo zloupotreba vezana na trošenje novca za reprezantaciju, pića i ručkove. A gde su one mnogo veće zloupotrebe od strane lokalne gradske vlasti u koje su upleteni mnogi, od državnog vrha pa naniže? Svi su oni, počev od republike , pokrajine, grada bili u dosluhu i svi zajedno imali su jedan zajednički cilj, da se okoriste pojedinci iz SNS-a, koji su poslušni vojnici stranke i režima. Nažalost, moramo primetiti da su im, svojim glasovima, u tome nehotice pomagali i građani, zaslepljeni medijskim lažima ili omamljeni lažnim obećanjima. Deo njih  još uvek dobrovoljno pristaje da veruje u laži, propagandu i glumatanja funkcionera SNS-a.

Dveri Subotice  žele da upozore građane Subotice da SNS  sprovodi licemernu i lažnu hajku na sopstvene kadrove, sve sa ciljem kako bi se sačuvali na vlasti i u narednom mandatu. Svoju medijsku propagandu usmerili su samo na Labana, kako bi se svi ostali saučesnici u nedelima održali na vlasti i nastavili „da gule kožu s leđa“ Subotičanima, barem još četiri godine.  Nije gradonačelnik Bogdan Laban sam mogao da se bavi mnogim zloupotrebama već su mu u tome svesrdno pomagali mnogi, najšešće samo zarad svoje lične koristi.

Građani bi morali imati u vidu sva lažna obećanja Aleksandra Vučića i SNS vrhuške, i uvideti, da je država u nerazdvojnoj sprezi sa kriminalom, da niko nije uhapšen zbog korupcije, krađe, pljačke ili kriminalne privatizacije.

Da li iko ko razmišlja svojom glavom može više da veruje takvim prevarantima, pa tako i ovoj kampanji od strane vlasti kojom hoće da predstave da vrh SNS-a  tobože nije znao za mahinacije i dešavanja u Subotici. Znali su oni za to jako dobro, ali sada, zbog nastupajućih izbora, žele da  se operu i da vrate poverenje građana koje je s razlogom izgubljeno.

Dveri smatraju da možda mogu i da povrate dobar deo poverenja građana, ali samo tako, ako te kriminalce iz svojih redova i sve ostale kriminalce i lopove smeste iza rešetaka, i svu imovinu, stečenu na kriminalan i nelegalan način, vrate građanima. Naravno, znamo da se to neće desiti i da je ovo još jedna farsa i režirana predstava vlasti za naivne građane, ali se isto tako nadamo da građani neće nasesti na ovu podvalu i da će ih na sledećim izborima poslati na smetlište istorije.KOMENTARI

 1. Lebara kaže:

  Pa onda prestanite sa bojkotom jer ce vam opet sns biti kriv ako pobedi

 2. Suzy kaže:

  Ne dajte Labana jer će staviti nekog mnogo goreg. Dok ne tuku dobro je.
  Pa neće valjda da padne zbog nekih računa u kafani.
  Pazite šta vam kažem, posle lošeg dolazi još gori. Žalićemo za našim Labanom.
  Bogdane Bog prašta ! Pokaj se !

 3. Suljo kaže:

  Nedovoljno dobro
  Znamo da postoje dokazi za celu ekipu. A licemeri antipatriotski se peru konferencijom o projektima. Za nedelju dana se može utvrditi koliko su upumpali u stranku i džepove tokom mandata. Dolazi prirodni kraj zloglasne kriminalne organizacije koja vlada zemljom samo što sporo ide. Treba ih goniti po ulicama i zatvarati kad gazde iz inostranstva daju zeleno svetlo. I ne dozvoliti da dovedu slične.

 4. Anonimna Subotica kaže:

  @Suzy
  Ti mora da si sekretarica ovog Lucifera.Ovo je gore od cunamija,zemljotresa,kuge,kolere……

 5. koje boje su majice koje ce obuci posle sl izbora kaže:

  Vlast bi mogla malo da prosiri tu njihovu hajku na svoje kadrove….Ima tamo u ,,Vucjoj jazbini” jos….

 6. ffilozoff kaže:

  Vi ste opozicija pa cesljajte…Svasta se prica po gradu…

 7. Dragi Điki kaže:

  Oni preko Labana napadaju Vučića a Vučića napadaju jer mrze srpski narod.
  Đilak, Šolas, Janković, Trifunović, Jeremić, Akademija nauka, profesori univerziteta, glumci i režiseri, kvazi elita i obrazovani ljudi , što će reći , antidržavni elementi.

 8. Bogdan kaže:

  Dragi Điki

  Ja znam rešenje za vas – Izvorska 3 Subotica, sa kapije levo. Primiće vas i bez uputa. Poz

  P.S.
  Trideset godina se sluša o tome kako neko mrzi srpski narod. Nemojte više tu velikosrpsku opropagandu, ako danas srbi ne uništavaju srbiju na svakom koraku onda stvarno ne znam ko je ovde lud. Nema više smetao je Tito, Kralj, Turci, uvek je neko smetao…ko sad smeta? Šta su Laban i ekipa oko njega kao i celokupan SNS? Srbi…S_r_b_i.

 9. JaPaja kaže:

  Ono što jeste c
  činjenica da je Bogdan Laban največa politička zver iz njegove ekološke države i treba ga usranom motkom oterati odakle je došao. Ukoliko smo i pomislili da mu je ono čupanje grkljana i namešteno sad je jasno da je on u biću takav. Prosto je neverovatno kako dugi niz godina Subotica nema svog čoveka za gradonačelnika već uvozimao kojekakve strance i prevarante sa Kosova iz Crne gore i još ko zna kojih krajeva koji više nemaju nikakvu vezu sa Srbijom. Tri dana pre nego što će donet odluku o poskupljenjima u javnom sektoru gradska Toplana se oglasila da poskupljenja neće biti uz podatak da su ostvarili dobit od preko 270 miliona dinara za dve prethodne godine i sa tendencijom da se ta dobit uveća na preko 350 miliona dinara u tekućoj godini. A on đetić alav razmišlja kako da napuni svoju stmačinu i džepove. Mislio je da će mu građani to oprostiti. Preračunao se đetić pa će sad morati potražiti neku drugu stranku da se udomi po ko zna koji put.

 10. I.S. kaže:

  @Bogdan-premijerka srpske vlade je hrvatica. Da li nam je bolje od kako je premijerka?

 11. Ups kaže:

  A kako se zove onaj pica pekac iz Engelsove ?
  Taj nije lopov.Taj je lopovčičugetine na kub.

 12. Lemi kaže:

  Kao prvo, Laban ništa nije kriv, niti oni iz komunalnih preduzeća. Oni su nekada, radili neke stvari… Nekada, nisu propevali i postavljeni su tamo gde jesu. Neki koji ih drže na vezi i čitaju ove naše komentare, znaju sa kog računara, adrese pišemo… Vode sve ovo. Ko nam je kriv što nismo na pravom mestu. Sa njima. Nema tu ljutnje.

 13. Rundek kaže:

  LEMI@ jel Vaš komentar skretanje pažnje da pazimo šta pišemo? Dobro paziću, ali u meni se akumulira evo treću deceniju taj veštački izazvan strah od svega. Ukoliko dođe do erupcije a neminovnost je neminovnost tada neću štedeti na -mislima, rečima niti delima..I na kraju krajeva i taj što čita za to je i plaćen da čita.

 14. JaPaja kaže:

  @Rundek
  Ne postoji strah već samo saznanje a ono datira još od gradonačelnika Saše Vučinića i vlasti DS-a. Podsećam vas o toj aferi “presretanja” e-mailova njihovog člana Miroslava Evetovića u aprilu 2011-te godine. Mnogo ranije DS je od para građana kupio softwer kojim upada u tuđe e-mailove i ne samo e-mailove, čita pa ih koristi za ucenjivanje svojih neposlušnih članova a sta se sve može sa tim softwerom možemo samo da predpostavljamo. Uostalom pročitajte sve šta se događalo i sve nelogičnosti koje su objavljivane upravo na ovom sajtu pa će vam biti sve jasno.

 15. balvan kaže:

  Hteo sam nesto napisati,ali brate oseti se …..ne moze ga nista oprati.
  Ne mogu da pridjem tastaturi.

 16. glupost kaže:

  A;da li je i ovo slučajno..izvodjač iz Podgorice na aqva parku Palić..mora da je bio naj povoljniji..:D

OSTAVITE KOMENTAR