Pomeren šleper, put prohodan

Na autoputu kod Feketića danas je probijen čep kod Malog Beograda i Žednika koji je izazvao prevrnuti bugarski šleper. Još 40 kola zavejano, a svi putnici zbrinuti.

 

Sa te lokacije 26 automobila, autobus, pet šlepera i dva mala kamiona, su krenuli ka Subotici, rečeno je u centru, koji su danas obišli ministar saobraćaja Antić i državni sekretar MUP-a Vanja Vukić.

kk

Kako javlja reporter B92 sa lica mesta, kod Bačke Topole ostalo je zavejano oko 40 automobila, i u toku je akcija njihovog izvlačenja, dok su svi putnici na bezbednom, mnogi su stigli kućama, a neki su nastavili put dalje.

 

Regionalni put između Bačke Topole i Subotice je prohodan, izjavio je danas državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Srbije Vanja Vukić.

 

"Regionalni put između Bačke Topole i Subotice sada je prohodan. Preko informacija koje smo dobili od saobraćajne policije, kamion se tu zatekao za vreme važenja zabrane", rekao je Vukić novinarima prilikom obilaska Operativnog centra Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije.

 

Inače, nekoliko automobila koji su bili zavejani su tokom noći obijeni, sa nekoliko automobila poskidani su i točkovi, a neke automobile su oštetili bageri. Ukupna šteta znaće se u narednim danima.

 

U Feketiću i u Bačkoj Topoli, ukupno 17.000 ljudi je zbrinuto u raznim kolektivnim centrima.

 

Na auto-putu kod OMV pumpe, kod Bačke Topole, u pratnji Žandarmerije i mašine za čisćenje snega – grejdera ka Novom Sadu je u dve grupe propušteno 15 automobila, pet kombija i autobus.

 

Bugarski šleper, koji je i pored zabrane sinoć u kasnim satima ušao na lokalni put Bačka Topola – Subotica, prevrnuo se, izazvavši kolonu u kojoj je bilo oko 100 vozila.

 

B92



KOMENTARI

 1. pravdoljub kaže:

  Lopovi nad lopovima ! Pljackati ljude koji su u nevolji, Bog ce im svima suditi.

 2. Boni kaže:

  Ako želite badava da se oslobodite od svojih starih vozila dođite u Evropsku Srbiju za vreme snežne mećave ostavite vozila zavejane u snegu i nebrinite ,vozila će preko noći nestati,a ne morate plačati silne troškove za reciklažu kao u Nemačkoj.

 3. istina boli kaže:

  pa gde je Vucic da im kola spasava????? Nije vise tamo?? Jooooj pa da nema kamera da se slika pa pobegao i ostavio gladan i smrznut narod,a on jede gibanicu i iz tople fotelje se smeje radnicima koji preko 40 sati rade po mecavi !!! SVAKA CAST TIM LJUDIMA KOJI NISU DOSI DA POMOGNU ZBOG FOTOGRAFISANJA NEGO IZ SAOSECANJA SA DRUGIM LJUDIMA!!!

 4. realnost kaže:

  "Na autoputu kod Feketića danas je probijen čep kod Malog Beograda i Žednika koji je izazvao prevrnuti bugarski šleper. Još 40 kola zavejano, a svi putnici zbrinuti."

  Prvo, nije na autoputu već na putu m22 (stari beogradski put), a drugo, sama rečenica pored sto daje pogresnu informaciju, bas i nema nekog smisla

   

OSTAVITE KOMENTAR