Pomoć od Hemofarma za azilante

Zbog humanitarne krize koja preti Srbiji zbog velikog broja azilanata, Hemofarm Fondacija uputiće Opštoj bolnici Subotica koja brine o azilantima na sabirnim punktovima na severu zemlje. Reč je donaciji vrednoj više od pola miliona dinara koja obuhvata lekove i hitna higijenska sredstva.

rep-subotica-azilanti

 

U saopštenju pomenute fonadacije se navodi da se donacija realizuje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja sa ciljem poboljšanja teških uslova u kojima borave azilanti i podizanja stepena njihove zdravstvene zaštite.

 

U petak u 12 časova donacija će biti uručena Opštoj bolnici u Subotici, a tom prilikom prisutnima će se obratiti: direktor Bolnice dr Goran Bićanin, ministar za rad, Aleksandar Vulin i Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.
Hemofarm Fondacija nastoji da konkretnim delima unapredi doprinese boljitku svih članova zajednice. Za 21. godinu rada, Fondacija je u više od 1650 aktivnosti donirala više 10 miliona evra. Međunarodno znanje i iskustvo koje Hemofarm i STADA primenjuju dajući veliki značaj društveno odgovornom poslovanju, doprinose da se najbolja evropska i svetska praksa primenjuje u Srbiji.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 4 = 7

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: