Ponovo otvorena apoteka u Gradskoj kući

Otvorena je prva od 13 apoteka koje je ugovorom preuzeo “Galen Farm” od apoteke Subotica. Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Stevan Bakić koji je istakao da je današnjim otvaranjem održana apotekarska delatnost.

Prema rečima gradonačelnika Stevana Bakića, godinama unazad, apotekarska ustanova Subotice gomilila je dugove i samim tim i ovaj objekat trpeo je to finansijsko stanje, te je dolazilo i do nestanka osnovnih lekova ili ih nije bilo u dovoljnoj količini. Otvaranjem “Galen Farm” apoteke u ovom prostoru održana je apotekarska delatnost.

Jedan od ciljeva apoteke “Galem Farm” jeste da održi nivo i kvalitet zdravstevne usluge u našem gradu i da će građani u njima prepoznati pouzdanog partnera, rekla je Bojana Proković, komercijalni direktor “Galen Farma”.

Kako je gradonačelnik najavio, novi objekti biće otvoreni između ostalog u mesnim zajednicama Novo selo i Kertvaroš, na Paliću, kao apoteka kod dispanzera za žene i decu. Našim sugrađanima biće dostupan veliki izbor lekova i to u bilo koje doba dana i noći, jer će apoteka imati noćno dežurstvo.

RTV Yu eco


KOMENTARI

 1. Alas kaže:

  Nadam se da će zadržati proizvode koje je Subotička apoteka pravila. Domaći, kvalitetni i po povoljnim cenama.Osoblje je bila vrlo stručno i ljubazno baš u toj apoteci i kod Dispanzera.

 2. Djordje kaže:

  Molim da mi neko objasni. Rečeno je da kupac preuzima sve dugove a u budzetu grada je pozicija od 90.000.000 za plaćanje dugova Apoteka.I da li je tačno da su se dva čoveka lepo utalila na ovom poslu sa novim vlasnicima?

 3. Jaca kaže:

  Djordje@- tačno je. Dva čoveka ukupno 300.000 eura uzeli.

 4. Nikola kaže:

  Zahvaljujemo kordinatoru SNS koji nam je doveo svoje pajtose iz Sombora. Sa kojima je opet završio isti posao kao u Somboru.

 5. sprdoslav kaže:

  a oce li i ta apoteka biti dezurna 24h kao sto je na toj lokaciji uvek bio slucaj ili su nadlezni zaboravili uzet mito pa sad ovi nmgu da rade 24h ? pitam za prijatelja hvala xD

 6. Oki kaže:

  Ljudi, shvatite, džaba minusi, sve će otići u privatne ruke.
  Da li je ovaj slučaj bio namešten ili ne, o tome ne mogu da sudim, mogu sa izrazim sumnju i tu je kraj.
  Ali sumnja ne daje za pravo da se pljuje po nekome.
  Na našu žalost, demokratija i kapitalizam su nam došli u najgorem obliku.

 7. Cvetic kaže:

  Koja laza i paralaza. Da nije zalosno bilo bi smesno.

 8. amacak kaže:

  “Na našu žalost, demokratija i kapitalizam su nam došli u najgorem obliku.”

  šta je alternativa?

 9. Rajko kaže:

  Ko god je uzeo pare na Apotekama u zatvor će kad tad. Živi bili pa videli.

 10. kontras kaže:

  Falaaa Bogu dragom! Vise necu imati grizu savest kad odem posle ponoci u apoteku i kad mi nesto hitno treba, i vise necu gledati nadrkane apotekarke koje su drske i koje pitaju i filozofiraju kao”to Vam nije hitno”,, pa ono”A to Vam sad bas jako treba”, da Bog da da sve dobiju otkaze, jebalo vas drzavno sve sto postoji, aj cao..!

 11. Cvetic kaže:

  @kontras
  Mislis da su apotekarke u privatnim apotekama ljubazne? Varas se. U apoteci Benu na kraju Rudic ulice su apotekarke jako komotne. Zatvore se u svoju kancelariju a jedna apotekarka radi i stvara se guzva do vrata. Boli ih uvo sto ljudi stoje jedno drugom za vrat. Ista prica ko i u drzavnoj.

 12. YU kaže:

  Oki
  NEŠTO ĆE OTIĆI U PRIVATNE RUKE A NEKIĆE PASTI U RUKE!

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =