Ponovo veliki uspeh subotičkih “Neuništivih”

Proteklog vikenda, od 20 – 22.09.2019.godine, u organizaciji Odreda izviđača “Proka S Plavi” iz Kikinde, održan je III Memorijal “Braca Ziramov”.

Od 39 ekipa u 4 kategorije iz Srbije i regiona Odred izviđača “NEUNIŠTIVI” iz Subotice je na poziv domaćina učestvovao na pomenutom memorijalu već treću godinu za redom sa dve ekipe, u kategoriji poletaraca i pčelica-deca uzrasta od 7-11 godina.

Na takmičarskoj stazi, na nekoliko kontrolnih tačaka u prelepoj Kikindi deca su se iskazala kako u izviđačkim veštinama i znanju, tako i u raznim igrama. U konkurenciji od 15 ekipa, ekipa “Tigrovi” osvojila je odlično treće mesto, dok je ekipa “Miki i Minike” osvojila fantastično prvo mesto i sa time odbranila prošlogodišnju titulu.

Pored takmičarskog duha, smeha, radosti, upoznavanja, sticanja novih prijateljstva i druženja, kao i svaki put rezultat nije izaostao i doneo je na kraju i suze radosnice.

Ovoj dobroj i vrednoj deci, koja i pored školskih obaveza odvajaju vreme na ovaj način za druženje i sticanje novih znanja i veština, ostaje da se pripremaju za naredna takmičenja i izazove, putovanja i druženja i da predstavljaju našu Suboticu kao i do sada na najbolji mogući način.

Deca koja se potrude i ostvare rezultate zaslužuju, ako ništa drugo, da ih pohvalimo i na ovaj način.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR