Poruka Vučića izražava odlučnost države u borbi protiv kriminala

“Snažna poruka predsednika Republike Aleksandra Vučića, kojom je najavio beskompromisnu borbu sa organizovanim kriminalom, izražava odlučnost države da se, u sveobuhvatnoj borbi, uhvati u koštac sa organizovanim kriminalnim krugovima.

Nosilac te borbe, koja  je pokazala značajne rezultate od 2012. godine, upravo je predsednik Vučić. Njeno intenziviranje, omogućeno dodatnim opremanjem i kadrovskim osnaživanjem naših policijskih snaga, doneće, uvereni smo u Gradskom odboru Srpske napredne stranke u Subotici,  konačan poraz svima kojima su nasilje i kriminal sredstvo za sticanje bogatstva i moći.

Predsednik Vučić je, obraćajući se putem društvenih mreža, zapravo  poručio mladima  u Srbiji – da će se za našu zemlju boriti do kraja. Zarad  njihove budućnosti i života u uređenom društvu, u kome niko nije iznad zakona i u kome vredi ostati i stvarati porodicu. Odbrana te vizije bućnosti glavni je cilj predsednika Vučića i Srpske napredne stranke.Gradski odbor SNS Subotica.”

Info služba GrO SNS SuboticaKOMENTARI

 1. Andrej kaže:

  Borice se do kraja ali da nas opeljese, posle begaju u Argentinu kao Hitler. 😀

 2. Vlado kaže:

  Posle 9 godina odlucio je da se bori sam sa sobom i svojim politickim okruzenjem, rodbinom i prijateljima. Znaci ceo SNS-SPS u zatvoru.

 3. jasso kaže:

  Još jedna bajka za laku noć,najava ove borbe protiv kriminala,je samo sklanjanje konkurencije da ovi oko njega mogu još bolje i više rade te radnje,a za ove napredne iz Subotice imam jedno pitanje,odakle predsedikovom bratu pare da kupi Subotički Vojvodinaput…….

 4. Anonimni kaže:

  U ovo više ni sami ne veruju.

 5. Metuzalem kaže:

  Ovo kriminogeno korumpirano i ogrezlo u lažima društvo je izgleda redovno počelo da objavljuje kominikea čim se prvorođeni oglasi u medijima.
  Šta je sledeće?
  Filmske novosti o novim stremljenjima i pobedama aktuelne vrhuške.
  Vraćamo se u dobra stara vremena jednoumlja.

 6. Juliska neni kaže:

  Uff, zna li neko dali se prodaja cveca za groblje, sargarepe, luka i persuna iz moje baste a ispred moje kapije smatra kao organizovani kriminal, jer cemo onda deda i ja jako nastradali posto nam je mala pemzija, a mi dvoje to moramo organizovano da radimo vec nekoliko godina, inace umrecemo od gladi.
  Ne mogu ja vise nista sama moramo sa dedom organizovano.

 7. Tomo kaže:

  Znaci planira sa hapsenje Djilasa? Ja redovno pratim medije, Cucic i SNS svakog dana optuzuju Djilasa da je lopov, ali ga ne hapse. Zasto ga ne uhapse ako je lopov? Vec odavno nema ni poslanicki imunitet.

  Je li kupovina glasova u Vranju kriminal? Preko 1.000 ljudi glasalo za SVM i nikome nista sumnjivo, kao slucajno pogresili ljudi? To je dokaz za ozbiljan kriminal i kupovinu glasova, a svi se prave ludi.

  Nazalost ovo o borbi protiv kriminala zvuci kao prazna prica, meni deluje da je Vucic samo pion mafije, tj. da se pravi kriminalci kriju iza njega i njegovog imena…

 8. Trovach kaže:

  @Tomo…Krije se njegov brat.

 9. Mecca kaže:

  Čitajući saopštenje Gradskog odbora SNSa u Mariatereziopolisu, gotovo sam siguran da članovi pomenutog Go SNSa znaju da li je predsedniku donji deo leđa slan.
  Lakše mi je poverovati da ću dočekati drugi Hristov dolazak nego pomenutu borbu protiv organizovanog kriminala.

 10. Činjenice kaže:

  Kada je pokojni Milošević objavio rat mafiji, tada su počele padati “visoke” glave. Iste te glave su i njega odvele put Haga gde je i navodno prirodnom smrću umro. Dok Vi gospodo sa delom pripadnika svoje stranke brojite krvna zrnca dotle se ništa neće menjati i pazite samo na džepove kada Vam se pune iz EU fondova po kojima kupujete kuće znanima i neznanima narušavajući višekeovnu simbiozu domicilnog stanovništva svih nacija .
  U upravi i izvršnoj vlasti mnoga imena pa čak i narodi su zaboravljeni da bi pojedini pripadnici Edi Ramine bratske države i države gde prelaz imaju u Vilusima vedre i oblače po Subotici.
  Nemojte zaboraviti da ste iz BG-a izbačeni kao i iz mnogih gradova u unutrašnjosti upravo zbog vaše sprege sa mafijom..
  Najzaštićeniji narod glasove prodaje kao alvu na vašaru, zbog toga i dobijaju kao zaslužni kuće a kada su bili u izbeglištvu u EU tada su pričali kako su ovde izloženi torturama zbog boje kože.

 11. Sofronije kaže:

  Lepo piše na plakatima:

  VOJVODINA ZASLUŽUJE MNOGO BOLJE !!!

  Pa što onda ne menjamo ovu garnituru muvatora ???

 12. Petar G. kaže:

  Kako bi trebalo da se AV bori protiv mafije?
  Skromno, u krugu porodice.

 13. Croat kaže:

  Ko pije ovu budalastinu?????

 14. Manda kaže:

  @ Tomo Po ustavu Srbiji svaki građanin ima pravo da se slobodno izrazi kojoj naciji pripada . Pa ako ‘vranjanci’ žele da budu mađari,neka. Mađar Orban će da im da mađarske dokumente i pasoše- Ako mađarska politika ovako nastavi biće više ‘mađara’ u Srbiji nege Srba i Srbijanaca…

OSTAVITE KOMENTAR