Poskupljuje Čistoća, Parking i Subotica-trans

Od prvog oktobra  trebalo bi da poskupe usluge “Subotica transa”, “Čistoće i zelenila” i Parkinga. Povećanje od 5,5 odsto je predviđeno u planu  i programu preduzeća. U skladu za Zakonom o komunalnim delatnostima, na sajtu grada, www.subotica.rs u odeljku za konkurse i oglase, građani mogu da pogledaju predlog zahteva odluke u poskupljenju, a konačnu reč će da daju odbornici na narednoj sednici Skupštine grada. Po zakonu o komunalnim delatnostima, kada članovi Gradskog veća usvoje predloge za poskupljenje, konačnu reč daju odbornici lokalnog parlamenta.

 

Pojedinačna karta za gradski autobus će da iznosi 84,40 dinara, a ukoliko se kupi u preprodaju 57,60 dinara. U prigradskom saobraćaju cena karte u zavisnosti da li se radi o prvoj ili osmoj zoni će da košta od 57,60 do 238,83 dinara.Usluge Čistoće za odnošenje  i deponovanje odpada iz invidualnih domanćistava iznosi 4,34 dinara  po metru kvadratnom,  stambenih – 5,24, a poslovnih objekata 11,90 dinara  po metru kvadratnom. Tipske plastične vreće koštaće 86,63 dinara. U lokalnoj samoupravi objašnjavaju da je reč o poskupljenju u skladu sa programom rada preduzeća.

 

Za nepunih mesec dana građani će za parkiranje u Crvenoj zoni da plate 41,08 dinara po času, Žutoj 31,09 dinara, Zelenoj 86,62 dinara po danu, a za Plavu zonu 21,55 dinara po času. parkiranje na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta će da iznosi 41,08 dinara po času.KOMENTARI

 1. Nikola kaže:

  Da li je ovo normalno?
  dokle vise? 

 2. ??? kaže:

  slika

 3. Suboticanin kaže:

  Dokle vise? lopovi, nemate milosti.
  Plate, penzije, sta cemo sa njima, nemilosrdni ste. 

 4. Neša kaže:

  A baš sam pre neki dan u temi “Displeji rade” argumentovano opleo po svemu trulom u Sutransu i doživeo salvu kritika i minusa. Neka ljudi, tako vam i treba! Nek’ vas j… kad im dozvoljavate!

 5. Enigma Taboo kaže:

  “Pojedinačna karta za gradski autobus će da iznosi 84,40 dinara…” ZANIMA ME KAKO CE VRACATI KUSUR OD 0,60 DINARA ILI CE NAM ZAOKRUZITI NA 85 DINARA… AKO JE OVO DRUGO SLUCAJ, ZANIMA ME DA LI SUBOTICATRANS PRIJAVLJUJE EKSTRA-PROFIT PORESKOJ UPRAVI… ZAPITAJ TE SE SAMO KOLIKO PUTNIKA DNEVNO IMAJU, PA TO POMNOZITI SA 0.60 PARA… DOKLE CE PVAJ NAROD TRPETI DA GA PLJACKAJU ???

 6. IVKA NAIVKA kaže:

  Koliko iznosi kubik vode sa svim para troškovima. Bruto iznos_*?

 7. radnicki kaže:

  izmedju svih kradja, hoce li lopovi iz parkinga sve one sitne kusure sto ne vracaju na parkingu kod radnickog koji je sada 38.94 za sat, pa naravno otimaju 40 dinara, nekako oprostiti tih 1.08 preko 40 ?

 8. laki kaže:

  Suboticanin:

  Dokle vise? lopovi, nemate milosti.

  Plate, penzije, sta cemo sa njima, nemilosrdni ste. 

  Ima ih u raznoraznim nepotrebnim službama k’o *******. Treba neko sve to da isfinansira.

  Stop bahaćenju… Govnjive motke u ruke i napraviti reda.

 9. Usputachni kaže:

  laki:

  Suboticanin:

  Dokle vise? lopovi, nemate milosti.

  Plate, penzije, sta cemo sa njima, nemilosrdni ste. 

  Ima ih u raznoraznim nepotrebnim službama k’o *******. Treba neko sve to da isfinansira.

  Stop bahaćenju… Govnjive motke u ruke i napraviti reda.

  Na zalost nemate vi vise snage a ni volje za motkama. Zadnje motke su bile 5. oktobra pa su donele ovo sto se sad ima,ne odjednom ali postepeno,pa ste tu gde ste. Mora neko da plati displeje,Su trans to sigurno nece.  😉

 10. butanboca kaže:

  Foto

 11. STeve kaže:

  Trebaju stedeti (na sebi i svojim resursima), ali sasvim sam sada vec siguran da to nece ici samo od sebe. Ni ovde ni bilo gde drugde u ovoj zemlji. 
  Nece se dobro zavrsiti. 

OSTAVITE KOMENTAR