Posle Milana Zvezda u Subotici sa najboljim timom /TV prenos/

Ekipu Spartaka u Subotici očekuje pravi izazov. Dočekuju aktuelnog prvaka države ekipu Crvene zvezde u utakmici 23. kola Ling Long Super lige koja se igra u nedelju 21. februara sa početkom od  17:00 uz direktan prenos na TV Arena 1 . 

Utakmicu je najavio šef stručnog štaba Subotičana, Vladimir Buač:

 – Prvo bih želeo da čestitam Zvezdi na odlično odigranoj utakmici i ostvarenom rezultatu protiv jednog velikog Milana. Tom utakmicom su još jednom potvrdili da se radi o ozbiljnoj ekipi koja može da se nosi sa evropskim velikanima i da su trenutno najbolji u državi. Uprkos toj činjenici mi se nećemo predati, već ćemo ući u taj meč takmičarski nastrojeni sa namerom da osvojimo sva tri boda. 

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da u predstojećem meču protiv Spartaka neće kalkulisati i da će crveno-beli u Subotici nastupiti sa najboljim timom.


“Sećamo se svi utakmice protiv Spartaka iz prvog dela sezone, svi su uživali, bila je to otvorena, lepa, jaka utakmica. Hrabri Spartak je došao da se nadigrava sa Crvenom zvezdom i ja sam to pohvalio odmah posle meča. Očekujemo sličnu situaciju i u Subotici”, rekao je Stanković.

“Imamo samo jedan cilj, a to je da donesemo tri boda kući”, istakao je on.KOMENTARI

  1. Bmsu kaže:

    Odneces ti stankovicu tri ali da ne kazem cega kuci

  2. Afet kaže:

    Bmsu subotica crno beli grad!

OSTAVITE KOMENTAR