Predizborna konvencija DS-a u Novoj Opštini

Vačeras je u prepunoj velikoj sali Nove Opštine održana predizborna konvencija Demokratske stranke. Pored domaćina – Olivera Dulića, Nemanje Simovića i lidera DSHV Petra Kuntića, na konveciji su govorili i Bojan Pajtić i lider DS Dragan Đilas.

Konvencija DS (3)

Dragan Đilas je rekao  da će lista okupljena oko demokrata dobiti više nego što se u javnosti govori i da "još ništa nije gotovo". 

 

"Borba počinje i ova stranka će u toj borbi dobiti ogromnu podršku građana. Tog 16. marta je šansa da ljudi koji se plaše, kojima kucaju na vrata i prete telefonom, izađu na biračka mesta iza paravana i zaokruže broj osam, jer Vučić ne može da vidi kako su glasali, ali videće uveče kad stignu rezultati", rekao je Đilas.

 

Konvencija DS (2)

Konvencija DS (1)

 

DS, kako je dodao, nudi ljude i ono što mogu da urade, a u tom kontekstu je naveo uspehe u ekonomiji u Subotici i to što je Vojvodina primila nagradu za najbolju regiju za investicije.

 

Zamenik predsednika DS Bojan Pajtić ocenio je da je DS tu da podigne glas i da je to njena civilizacijska misija, te da je jedina stranka "čija kičma nije savitljiva.

 

On je ocenio da se aktuelna vlada "na skandalozan način" odnosi prema Vojvodini jer joj se, kako tvrdi, vraća pet puta manje nego što joj pripada, a onda se "pokrajinska vlada optužuje da nije dovoljno uložila u razvoj".

 

Posle predizbornog skupa Đilas je ocenio da Srbija odumire, smanjuju se plate, a povećava broj nezaposlenih, dodajući da je odgovornost njegove stranke da se tome suprotstavi.

 

"Mislim da ova zemlja zaista odumire na ovaj način, da će bankrotirati za godinu dana i neće biti para ni za plate, ni za penzije, a odgovornost Demokratske stranke je da to prva kaže i da se tome suprotstavi. Zato mi kažemo da ne možemo sa takvima da budemo deo vlasti sutra i zato imamo stavove za koje se zaista čvrsto borimo", rekao je Đilas novinarima.

 

Lider DS je rekao i da će ukoliko gradjani prepoznaju energiju, ideje i konkretne planove, podrška gradjana DS-u omogućiti da vodi zemlju, a povodom odlaska Tadića i drugih članova stranke 40 dana pred izbore ocenio da nije “ni moralno, ni korektno”.

 

Konvencija DS (4)

Konvencija DS (5)

Konvencija DS (7)

Konvencija DS (8)

Konvencija DS (9)

Konvencija DS (11)

Konvencija DS Bojan Pajtic(15)

Konvencija DS Djilas Oliver (12)

Konvencija DS Dragan Djilas (16)

 

Konvencija DS Ivanisevic (6)

Konvencija DS Modest Pajtic Djilas Oliver(10)

Konvencija DS Oliver Dulic(13)

Konvencija DS Petar Kuntic(14)

Konvencija DS Dragan Djilas (17)

Konvencija DS (18)KOMENTARI

 1. dr,no kaže:

  Kad vidim Kuntića i bratiju Dulić i ostalu svitu ,nešto mi liči na skup komunističkog podmlatka. Ali nešto se dogodilo sa Kuntičem ,pa kako znamo on je glasovao protiv DS-a u korist Vučića i SPS-a ,pa sad menja kabanicu ,ponovo se dotepao njima radi fotelja. Nadam se da su ga glasači prozeti te ćega poslati na mesto odakle je isčilio.

 2. Double P kaže:

  Na tu adresu vise nikad ne idem.

 3. JovaToYou kaže:

  Da ponovim, (odnosi se na sve političke opcije)

  i ovo je dragi moji virtualni polemičari teeeška BORANIJA! 🙂

  Džabe kvalitetan pojedinac kada je struktura trula.

  Izlizanim političarima u ovoj godini želim kraj karijere jer su prokockali naše poverenja.

  Izaći na glasanje i na papir napisati BOJKOT! 🙂

   

 4. SU kaže:

  Ovi nasmejani, zadovoljni, sve se blista kao da su u Svajcarskoj. Pita li se neko od njih kako zive ostali gradjani sto se ne vide na ovom "gradskom veselju"?!

 5. stormwatch kaže:

  Lepo "lepo", samo mi nije jasno da neko ko je rusio gradsku vlast, bio protiv DS-a i isao sa SNS-om sada odjednom opet ide uz DS i racuna na parlament – iskreno to mi je ODVRATNO! A sto se tice ovog skupa….DS je ruku na srce dovukao neke pare u Suboticu i hvala im na tome, ali sto se tice cele Srbije, ni oni nisu uradili nista osim pricanja price i "zgrazavanja" nad onim sto sada radi vlast. Za sve vas koji ste zaboravili i koji niste bili barem jos pola decenije u planu…danas je 9. mart….da je gospodin Vuk tog 9. marta 1991. uspeo u svojoj nameri danas ne bi bilo ovakvih likova (pricam za sve stranke) da vam prodaju maglu i morning dew, Srbija bi bila jedna normalna zemlja u njenom prirodnom stanistu – EU.

 6. Lenin kaže:

  Опа!Ове године уместо паштете у жутим кутијицама бело?Плава трава заборава у срчкама?

 7. ja kaže:

  Tajkun Djilas i dva Dulica… lepo,lepo.

 8. miltor kaže:

  Molim kritičare zadojene "Kurirom", "Informerom" i sl. novinama da se okanu dogme i komentara vezanih za izjave "lopovi", "kriminalci", "istrošeni", pozive na "bele listiće" i sl., da se jasno potpišu sa SNS-ovci jer im samo takav scenario odgovara u ovim izborima da profitiraju na izborima. SVM je im je jedini siguran glas u Subotici.

OSTAVITE KOMENTAR