Predsednik Skupštine grada i načelnik Policijske uprave Subotica sagledali su aktuelno stanje javne bezbednosti u gradu

Dr Balint Pastor (Dr. Pásztor Bálint), predsednik Skupštne grada Subotice je juče pre podne u svom kabinetu primio načelnika Policijske uprave Subotica, Nenada Sekulića, kako bi zajedno sagledali aktuelno stanje javne bezbednosti u gradu i utvrdili oblik buduće saradnje.

Očuvanje javne bezbednosti i mira moguće je ostvariti samo društvenom voljom i širokom saradnjom zajednice kako u Subotici tako i na bilo kom delu sveta. – stoji u saopštenju Službe za skupštinske poslove Gradske uprave grada Subotice.

subotica.rs


KOMENTARI

 1. Boban kaže:

  Zanemarljivo saopštenje za građane. Možda su oni nešto sagledavali i dogovarali se privatno ali ovo saopštenje je nebitno. Koju mi korisnu informaciju sad dobijamo?

 2. Inspektor.. kaže:

  @ Boban , Njima je vrlo bitno ovo saopštenje-da se zna ko naređuje : Glavom i bradom on Pastor Balint i ko će za tu sigurnost morati najviše uraditi : Građani . Baš kao i uvek !…Građanima se povećavaju obaveze , jedino se ne kaže šta će biti sa uplaćenom porezom koji građani uplaćuju-čime oni i neposredno finansiraju tu sigurnost u gradu kojom se nova usijana glava na vrhu te sigurnosti razbacuje i izigrava veliku važnost.
  A šta drugo i možemo očekivati od ‘novih’ doktora…

 3. Maslačak kaže:

  Samo nam još ovaj gušter falio u nepreglednom serijalu kućnih provala ,otimačine torbice ženama sa vrata , pokušaja silovanja , nasilnog ulaza u kuće , uništavanja imovine građana u po bela dana – nepoštivanja privatne imovine… ‘ dobronamernih komšija’ koji na svoju ruku prepravljalju tuđe fasade uništavaju voćnjake i prekraraju okućnice čak i u centru grada…Odmah je jasno da je gornja najava samo duvanje u vetar. I do Balintove ere smo imali zakon o gradnji , urbanizaciji ,izvođenju građevinskih radova, poštovanju katastarskih međa- ništa od toga novi vlasnici nekratnina ne poštuju već radove uvek izvode na račun komšije do sebe i javnih površina oštečujući pojedine građane i državu jer ne poštuju zvaničnu među već zahvataju i deo parcele koja im zakonski ne pripada. Ta je pojava masovna do sada nikada kažnjena ,a tiče se sigurnosti i imovine građana . Tu se može dodati i razulareno tulumarenje po nekim adresama na koje pozvana policija nikada ne izlazi na uviđaj po pozivu. Naravno, carinici, su puni ‘kao brod’ pa se primenjuje ona narodna : ne čačkaj mečku…

 4. sizif kaže:

  @ Maslačak , ne izlaze po prijavi ,osim ako na radiju zapeva Tomson ili zavijori kod kakvog lokalnog Hrvata njegov nacionalni simbol…

 5. oNon kaže:

  Nisu nas dovoljno jasili on i tatica, pa sad moraju jos i jos i jos…. totalno nezasiti i beslovesni ljudi, kao korejska diktatorska dinastija na lokalnom nivou.

 6. Rax kaže:

  Neko je rekao: pravicemo labana od blata, mozda je bio u pravu. Novi gradonacelnik mi se cini jako opasan. Citajuci najposecen su- sajt, dosla sam do zakljucka da se nama 9suboticanima uopste “ne pise dobro”, tj. Za mene zastrasujuce. Po javnim kritikama n.gradon. protiv svog vernog koalic.partnera, rekla bih da ce uskoro da prekinu koaliciji, da bi sns sam sa svojim nac.partnerima preuzeo suboticu. Armija botova, koja je pokrenuta ovde, kao i na tom najpos.sajtu je sokantna, laban ni delic imao nije.exponiranje i reklamiranje n.gradon.i u slucaju sanjike je vise nego ocita. Volela bih da nisam u pravu i da nakom godinu – dve napisem svoje izvinjenje.

 7. zig zigi kaže:

  oNon jos uvek su daleko bolji od labana, od ovog novog kakosezove gradonacelnika i od njihove ekipe, a bogami i od tebe. Pozdrav

 8. uspavane lepotice kaže:

  RAX

  Od blata jedino i zasluzuje da ga pravimo.

 9. Gligorije kaže:

  Sjasi kurta da uzjasi murta.
  Kurta je najgori a murta je jos gori.

 10. Ime kaže:

  A gde su vam maske gospodo???

 11. Aloha kaže:

  @ uspavane lepotice ,Kao deca smo razne figurice pravili od blata izmešano sa konjsim izmetom ili kravljem.Tako kada smo te figurice osušili godinama su ostale i nisu se raspadale zbog ‘armature’ koje su imale u sebi…

 12. --------------------------- kaže:

  Gospodin Sekulić je čovek koji svoj posao zna i nije kupio diplomu za Pastora neznam -ali mislim da je bolje da njih dvojica razgovaraju nego gradonačelnik koji nema elementarnu kulturu osim ljubakanja i što neko neki dan napisa dernjave. Ipak naspram Labana on je bleda senka i voli eksponiranje.

 13. pista kaže:

  Ajd dobro… recimo da je ovo bila kurtoazna poseta. A mozda i protokolarna kao sto je i funkcija predsednika skupstine grada. Sekula, cuvaj se: mali je prefrigan igrac.

OSTAVITE KOMENTAR