Predstavljao se kao policajac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su u ponedeljak 24-godišnjeg T. K. iz Subotice, zbog sumnje da je, predstavljajući se kao policijski službenik, uz pretnju pištoljem, od državljanina Bangladeša uzeo novac i mobilni telefon.

policija

„Policijska patrola je, ubrzo nakon izvršenog krivičnog dela, a nedaleko od mesta događaja, zatekla osumnjičenog i kod njega pronašla 400 evra, 6.050 dinara, mobilni telefon i gasni pištolj sa četiri metka“, saopštila je policija.

Po nalogu tužioca, T. K. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će u zakonskom roku uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Subotici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

 KOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  Strasno

 2. ZKOLETAR kaže:

  Ovakve i slicne kriminalce, drustveno beskorisne persone treba po kratkom postupku u zatvore na prinudan rad, da prvo ostecenom namire dugovanje a potom odrade i svoju kaznu…da osete na svojoj kicmi tezinu dela.

 3. xxx kaže:

  Opa! Sad je odjedanput državljanin Bangladeša, a kad se prijavljuju kao migranti onda su isključivo Sirijci ili afganistanci.

 4. stormwatch kaže:

  Nekako su mi ove slucajnosti uvek previse isplanirane. Udjem na sajt i vidim ovako prikazani delimican pregled poslednjih komentara.

  „Ovakve i slicne kriminalce, drustveno beskorisne persone…
  Strasno
  Bio sam njegov student i diplomac ……
  Sigurno se radi o ovom dimnjačaru: https://www.youtube.com/watch?v=DkHX7o-v6qQ
  @daddy Kazem ja, acidcow je pitschkin dim.…
  Cek, cek, sad mi tek stize impuls…
  Znanje i treba da se dobro plati“

  Znaci, covek koji udje ovde i prvi put vidi te delimicne komentare i ne zna o cemu se radi pomislice da se ovde sve u stvari vrti oko nekog strasnog lika koji je extra kriminalac i drustveno beskorisna persona, isto tako neki se hvale da su kod njega studirali i cak bili diplomci kod istog, da ulazi u stanove preko dimnjaka postavljajuci linkove sa dimnjacarem, pa zatim da je neki drugi lopov koji se predstavlja umetnickim imenom „acidcow“ naspram njega pitschkin dim, i da se neko tek sada seca tog lika jer mu dolazi impuls i naglasava da znanje takvog coveka treba i dobro da se naplati.

  Kazem ja lepo, acidcow je pitschkin dim naspram ovog ovde.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 30 = 40

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: