Prijatelj za sva vremena

Uvek je pravo vreme za knjigu, a ove godine se baš sve poklopilo: uslovi distance i ograničenog kretanja u kojima se već mesecima  nalazimo, vreme darivanja koje nam predstoji  i veliki popusti u knjižarama Delfi tokom Noći knjige koje traju od 14. do 18. decembra.

Od dečje literature, preko beletristike, do tematskih i naučnih štiva, može se naći za svakoga po nešto. Još jednom se potvrdilo da su knjige prijatelji za svaku priliku. One imaju moć da nas zabave, uteše, izazovu, inspirišu.

Zato je Laguninin klub čitalaca na Korzou od početka nedelje baš popularno mesto. Knjige su dobar poklon za decu, roditelje, kolege, rodbinu, prijatelje,  partnere…One govore o tome koliko se poznajemo, koliko i kako o nekom razmišljamo, traju večno, a posvetom dobijaju i lični pečat.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige su 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Znači, što više to jeftinije, pa ne propustite priliku da i sebi obezbedite sigurno društvo za duge zimske sate.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR