Prijavljivanje počinje 15. januara, 100 evra na račune leže 1. februara

Ministar Siniša Mali izjavio je juče da prijavljivanje za pomoć od 100 evra za mlade između 16 i 29 godina počinje 15. januara i traje do 30. januara.

Mali je naveo da će isplata početi 1. februara.

„Proces prijave je veoma jednostavan, zapravo je isti kao što je bio i za prijavu za 100 evra, potom za 30 plus 30, a onda i za 20 evra koji su isplaćeni u decembru. Na portalu Uprave za trezor je potrebno uneti ime i prezime, jedinstveni matični broj, broj lične karte i da se izabere banka gde je otvoren račun, a ako ga nema, bira se ime banke gde ćemo mi otvoriti namenski račun“, naveo je on gostujući na TV Pink, i dodao da će primaoci socijalne pomoći i lica na izdržavanju kaznenih sankcija ovu pomoć dobiti automatski, saopšteno je iz Ministarstva finansija.KOMENTARI

 1. Alex kaže:

  Evo jedan kolacic za nas koji ne spadamo u ovaj kriterijum.

 2. amacak kaže:

  možda podrška vlasti i nije toliko velika kada osećaju potrebu da potkupljuju mlade.

 3. zig zigi kaže:

  Omladino al zato ima da glasate za sns na sledecim izborima! Nemoj slucajno za nekog drugog da dajete glas, inace cemo ukinemo sve fakultete i zatvoriti granice pa ce vam jedina opcija ostati ako hocete da imate sta da jedete da se uclanite u partiju i svojim komentima da velicavate partijsku ideologiju. Na mestu vojno!

 4. Sojic kaže:

  Hocu i ja 100e i ako sam presao malo preko 30 god,zasto njima da,a starijima ne??? Nerealno i neposteno.

 5. Hoću i ja kaže:

  Sojic – Hoću i ja, malo sam prešao 68., kakve to ima veze da li sam 30 godina i jedan dan ili 68 godina i jedan dan, hoću i jaaaa, iaaaa-iaaaa, nja-nja-nja, nerealno i nepošteno, majku im đubrašku i fašističku, samo potkupljujedu tu nesretnu omladinu, svi na ulice protiv 100 eura da se dignemo, šta oni mislije da to može tako, banda i bagra lopovska, dole MiloševičVučič, ala volim da mrzim!

 6. Svesna kaže:

  Slazem se, htebalo bi starijim gradjanima pomoc, a ne onima koje jos zive kod kuce.

 7. ZIS kaže:

  onih prvih 100a i sve ostalo što nisam uzeo
  nek im Bog da zdravlja da izdrže kaznu
  da ne kažem neka im za venac

OSTAVITE KOMENTAR

+ 43 = 44

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: