Priznanje za Andreu Vaci

U sklopu PRO PR konferencije u Termama Tuhelj (Hrvatska), dodeljena su priznanja PRO PR Awards pojedincima koji su doprineli razvoju odnosa s javnošću u regionu.

Ukupno su dodeljene 24 nagrade, a dobitnici nagrada iz Srbije bili su Andrea Váci iz Grada Subotice, Tamara Vlastelica sa Univerziteta u Beogradu i Arsen Rudan iz kompanije Er Srbija (Air Serbia).

andrea

Zahvalna sam na mogućnosti da u subotu 8. aprila preuzmem ovu za mene i te kako vrednu nagradu –  rekla je Andrea.

 Priznanje za mene, za grad Suboticu, a pre svega za Medija-centar. Čestitam organizatorima Jubilej sa željom i porukom da još dugo traju i uspešno i kvalitetno obavljaju svoj posao kao što to čine  svih ovih godina, jer nam trebaju.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obeležavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Evropi.

Posebnost PRO.PR Awards je to što je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom, profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskim procesima.

 

BIZLifeKOMENTARI

  1. punisher kaže:

    cestitam

  2. Mister No kaže:

    Bravo !

  3. Anonimni kaže:

    Dobro, znači tamo u nekin termama u HR je neko organizovao konferenciju, svi su se lepo proveli, većina je dobila i neke nagrade, celu zabavu su platile razne firme i javni budžet..I sad ovo treba da bude vest kao da se radi o nekom prestižnom poznatom takmičenju..pff

OSTAVITE KOMENTAR