Promocija knjige „Lica vremena“

Subotički Gradski muzej i Gradska biblioteka predstavljaju knjigu „Lica vremena – portreti iz umetničke zbirke Gradskog muzeja u Subotici“ Olge Kovačev Ninkov, istoričarke umetnosti – muzejskog savetnika Gradskog muzeja Subotica.

 

 Promocija će se održati u petak, 31. januara, u čitaonici Naučnog odeljenja Gradske biblioteke sa početkom u 17 časova. Knjiga „Lica vremena“ je proglašena zavičajnom knjigom 2013. godine od strane Gradske biblioteke Subotica, a pošto je dvojezična, proglašena je i najlepšom knjigom na mađarskom jeziku 2013. godine u Vojvodini. Grafički urednik knjige: Viktorija Salma. Za vreme promocije će se projektovati protreti zastupljeni u publikaciji. 


Pozdravnu reč će održati direktor Gradske biblioteke, Dragan Rokvić i direktor Gradskog muzeja Ištvan Hulo. O knjizi će govoriti dr Irina Subotić, istoričarka umetnosti i recenzent knjige, Valerija Agošton Pribila, bibliotekar Gradske biblioteke, Ljubica Vuković Dulić istoričarka umetnosti – kustos Gradskog muzeja, kao i Svetlana Ždrnja, akademska slikarka. Svi zainteresovani su dobrodošli!

 

lica vremenaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR