Prozivka: 33-godišnji muškarac skočio sa zgrade

U četvrtak popodne mladić (33) izvršio je samoubistvo skokom iz stana sa petog sprata, u subotičkom naselju Prozivka.

Ekipa Hitne pomoći brzo je stigla na lice mesta, ali nesrećnom mladiću nije mogla pomoći. Prema nezvaničnim informacijama, mladić se borio sa psihičkim problemima, što je moglo dovesti do njegovog kobnog postupka.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Srećko Ćirjaković kaže:

  Da li je ikada iko objasnio zašto Subotica prednjači u Evropi po samoubistvima?
  Šta god bio razlog, jedan mlad život je ugašen. Nek počiva u miru.

 2. Miloš Kleut kaže:

  Srećku Ćirjakoviću odgovor,neki stručnjaci tvrde(psiholizi,neuropsiholozi)da podzemne vode,negativno utiču na stanovnike tog kraja…Neko pak veruje da negativna energija koja je nastala za vreme drugog svetskog rata(Fašisti su imali logor tamo,i otuda “prozivali” i dovodili neduźne zarobljenike na odstrel u “Zutu kuću” u Štrosmajerovoj pa otuda…Naravno to su priče i verovanja…

 3. Stipan kaže:

  Da je ziveo u prizemnoj kuci, verovatno bi ostao ziv posle pada kroz prozor.
  Peti sprat je ipak prilicno visoko.

 4. Cinik kaže:

  Verovatno je opet Laban kriv…..ccccccc!

 5. OrtakIzKraja kaže:

  DZONI…NEKA TI JE LAKA CRNA ZEMLJA BURAZ!!! :'(

 6. Alex kaže:

  Neka ti je laka zemlja Dzoni

 7. Istina... kaže:

  @Miloš Kleut

  To sa ravnicom, peskom, vetrovima, podzemnim vodama, logorom… priče su za naivne. Razlog je, zapravo, veoma prost ali je toliko monstruozan da se svim silama trude da većini trajno bude nepoznat.

 8. zozon kaže:

  @Srećko Ćirjaković
  Otiđite malo na sajt GradSubotica (pročitajte članak baš na ovu temu) pa ćete se iznenaditi koliko niste u pravu. Po statistici Subotica nije ni među prvih deset u Srbiji.

 9. ffilozoff kaže:

  Samoubiti se-za mene je kukavicluk…ALI krivi su roditelji,porodica,zazednica…Pricajmo ljudi,pametujmo,serimo…Na Prozivci ce biti puno suicida,i bilo je…TO JE SUBOTICKA MLAKA…o ovome mozemo jako puno pricati…dugacka tema je TO…prva bomba od nacista je pala kog Sencanske crkve…tema je VEEELIKA,a puno znam…

 10. Dusanka kaže:

  Maleni, neka ti je laka zemlja. Znala sam te kao dete. Sad mi suze teku jer se nisi izborio sa ovim zivotom.

 11. Čokanjčićem ću te čokanjčićem ćeš me kaže:

  @ffilozoff – Od nacista nije pala bomba nego od saveznika…Saveznici su nas “prijateljski” bombardovali na kraju rata, kada je već sve ionako bilo gotovo, i hiljadu kuća razrušili. To su JBT Tito i oslobodioci tražili da nas bombarduju, da bi imali posle šta da obnavljaju.

 12. Miki kaže:

  Subotica neprednjači po samoubistvima. Srbija i naravno Subotica prednjači po matorim kozama i jarcima koji vole sve na ovom svetu predstaviti crno pogotovu da je u srbiji crno i onda od tog silnog crnila stvarno postane crno pogotovu u glavama mladih koji onda od muke neznaju šta će. A onda ti isti sejači crnila kad uspeju zaludeti mladež viču vidi ovu ludu omladinu. Dakle život jeste lep neslušajte budale koje vole trovat sve oko sebe. Po evropskim podacima Subotica nikako nije u vrhu po samoubistvima.

 13. Aleksa kaže:

  @ffilozoff
  Ne znas mnogo nego malo. Prvo bombardovanje Subotice je bilo na potezu izmedju Franjevacke i Pravoslavne crkve. Tamo je sada Otvoreni univerzitet i parkiraliste oko njega.

 14. Pera kaže:

  @Aleksa, pa ne znaš ni ti nešto mnogo…
  Izbombardovan je ceo deo gde je danas sud, glavna autobuska, pa deo od Kumičićeve do Senćanske crkve. Ceo Tokio. Iza Tokija deo gde je danas OŠ Žarko Zrenjanin i benzinska pumpa. Na Somborskom putu, mesto gde je bila drvena ambulanta, na primer. U Prvomajskoj mesto gde su danas sportski tereni.
  Izbombardovano je ohohoj više od dela između Franjevačke i Srpske crkve…

 15. Stevo kaže:

  Srećko, Subotica uopšte nije na vrhu liste po broju samoubistava. Prosečna stopa samoubistava u celoj Srbiji i gledano samo u Subotici je skoro ista. To je za nekih 20% više od evropskog proseka. To i nije tako strašno s obzirom da kada uključiš TV vidiš ili ubistva i silovanja ili Vučića. To isto deluje na mozak. Onda ugasiš TV i odlučiš da prošetaš i vidiš kako po gradu postavljaju kocke po 10 puta većoj ceni. Vidiš pozorište koje neće biti završeno još nekoliko decenija. Rekonstrukciju Maksima Gorkog izgleda da radi jedan radnik koji je ujedno i čuvar i blokiraju grad 6 meseci. Umesto da to završe maksimalno za nedelju dana. Vidiš kako pune džepove političari koji su promenili više stranaka nego gaća. Doživiš da te fizički napadne glavonjin bodybilbord zato što te je pomešao sa nekim i podneseš krivičnu prijavu protiv njega, a policija neće da da izveštaj Sudu. Pola grada nema asfalt i kanalizaciju. Nema ni jedne kafane, ni jedne diskoteke. Palić čiste skoro već deceniju bez ikakvog i najmanjeg rezultata, a pri tome se troše milioni. Pričaju ti da je prosečna plata 500e, a svi koje poznaješ radi za manju platu. Da ne ređam dalje… zaključak je da s obzirom na okolnosti i svakodnevne psihičke pritiske, super je što smo blizu evropskog proseka po stopi samoubistava. Da nam je prosečna plata stvarno 500e i da političari pošteno rade svoj posao, da organizuju kvalitetan život ljudima, garantujem da bi stopa samoubistava bila najmanje duplo manja nego u Evropi.

 16. Darko kaže:

  @stevo,lepo si rekao. Ne gledajte tv program i lišićete sebe mnogo umobolnih, idiotskih ideja. Sacuvajte sebe bola. Ima ko vas mnogo voli i ceni. Nemojte to nikada zaboraviti.

OSTAVITE KOMENTAR