Račune za vodu za novembar isporučuju zaposleni u “Vodovodu”

JKP „Vodovod i kanalizacija“ obaveštava svoje korisnike da će zbog štrajka zaposlenih u Pošti Srbije, račune za  novembar isporučivati zaposleni u ovom preduzeću. Svi oni koji račune eventualno ne pronađu u svojim poštanskim sandučićima, mogu doći lično u preduzeće, gde će na šalteru dobiti sve potrebne informacije o količini obračunate vode i iznosu računa. Iz “Vodovoda” ujedno pozivaju potrošače da se registruju na sajtu preduzeća i da stanje na svom računu prate elektronskim putem. Za sve informacije na raspolaganju je i besplatni telefonski broj: 0800-000-024. Zbog nepredviđene situacije, iz preduzeća mole korisnike za strpljenje i razumevanje.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. (ba)laban kaže:

  I sva ostala Javna preduzeća treba da znaju da su u obavezi da potrošačima dostave račune minimum 7 dana pre roka za naplatu. Nemoj posle da nam računate kamatu!

 2. Milan kaže:

  Lepo. Neka prošetaju malo stranački zaposleni kadrovi iz JKP kancelarija. Sa sega mega diplomama, na izmišljenim radnim mestima. Neka vide malo kako je njihovim kolegama majstorima kada idu po terenu.

 3. Brane kaže:

  Sve one cicike iz upravne zgrade što dolaze na štiklicama na posao, sada neka obuju udobnu ravnu obuću, pa malo u šetnju. Da podele račune. Mogao bi u šetnju i onaj ljubazni sa šaltera za reklamacije.

 4. Tarabic kaže:

  Neka mane radnike, neka sveze pridosli stranacki naperlitani puleni dele racune, znaju da uzimaju plate os 100+ hiljada sad neka malo protegnu papke. Ne radnik sa 40 hiljada vec ovi dodjosi partijski

 5. Pajo kaže:

  E sramota nema solidarnosti radnika JKP Vodovoda JKP Cistoce i treba da vas (nas).Zatiru!

 6. Sub kaže:

  Kao da pred svih obaveza, cene benzina, manjka vremena, oni cine uslugu na šalteru.

 7. Janoš.. kaže:

  Iz JP Subotice za vreme radnog vremena više su u kafićima nego na radnom mestu…

 8. (ba)laban kaže:

  Trebalo bi to uvek da rade, te da smanje troškove na računima za iznos usluge Pošte.

  Inače trenutno to rade jer su im zinule guzice da na vreme naplate nezdravu, nekvalitetnu i smrdljivu vodu kojoj je cena kao suvo zlato i kako bi na vreme legao novac za astronomske, a nezaslužene plate.

 9. Istina.... kaže:

  Pobegao sam iz Nove Atlantide na vreme čim sam osetio da mi u vodu sipate hemikalije od kojih ne čujem glasove ! Grohotom se sada smejem vašoj naivnosti, mislite da je ovo što će vodovodari da krenu peške od kuće do kuće slučajno?
  To rade po nalogu Bildeberg grupe. Popisuju vas i prate.

 10. Ecce homo kaže:

  @ Istina

  Ma kakva Bilderbeg grupa. Covece ti nemas pojma. Ovo je ocito cista Vatikansko Masonska zavera protiv postenog sveta koji radi, stedi i stvara. Vatikan je poslao Poncija Pilata da kao iskusni popisivic jos iz vremena cara Tiberia, popise celokupno Suboticko gradjanstvo. Problem nastaje sto si ti jednostavni pobegao i kada Poncije Pilat po svom starom obicaju bude upitao – I sta je (gde je) istina, Et quid est veritas? Narod ce slegnuti ramenima i reci – Pobegao je. medjutim tu sam ja i dosapnucu Pilatu na uvo – enoga tamo ceo dan visi na portalu Gradsubotica, i naplatiti cu mojih 40 srebrnjaka. Svi komentatori sa ovog portala ce onda reci u glas – Uzdravlje ih potrosio.

 11. Milan kaže:

  Bildeberg=Debil Berg, mesto gde se @Istina… odselio iz Subotice. Na čemu smo mu svi neizmerno zahvalni. Još samo kad bi mu neko ukinuo internet.

 12. Istina... kaže:

  Kradja nickova/imena/identiteta radi pod njima sirenja svoje “istine”. Tako providno, nisko, jadno, bedno. Dokaz frustriranosti, ocaja, nemoci. Armija kradjivaca, plagijatora, manipulatora, podrzavaca sebe samih. Nesposobni da stvore svoje zive od tudjeg. Sami sebe svojim i tudjim identitetima i standardnim delima razotkrivaju. Matrica, model, sistem. Provaljeni. Jos da mogu svim drugima da ukinu zivot. Ili makar internet. Progon po celom svetu nema alternativu. “Nacionalna bezbednost Drzave No1” je fantastican paravan. “Drzavni neprijatelji” su neprijatelji njihovih mentora.

  A “Vodovod”? Napisah, poslah, nije objavljeno. Zbog istine. Zbog nje je i komentar pod “mojim” nickom i reakcije “obicnih gradjana” na njega.

OSTAVITE KOMENTAR