„Radijalac naše mladosti“ u Noći muzeja

Premijera novog dokumentarnog filma u produkciji portala GradSubotica – „Radijalac naše mladosti“, biće u bioskopu Lifka 19. maja u 22,00 časa.

 

Te subote, devetnaeste majske večeri, ujedno je i Noć muzeja koju još zovu i najkulturnija noć, kada  su između 18,00 časova i 2 posle ponoći, sve institucije kulture u gradu  otvorene .

 

Za one koji u 22,00h dođu u Lifku, priredićemo premijeru dokumentarca o prvoj mladosti na Radijalcu a nakon toga i film „Sokolski dom Subotica“. Posle  filmova koji na uzbudljiv način interpretiraju prošlost našeg grada, imaćemo priliku da se družimo.

 

Svim učesnicima diskusija na ovom sajtu ili pak onima koji čitaju sa zanimanjem naše teme i dileme, ovo je poziv da se sretnemo i razgovaramo.

 
KOMENTARI

 1. JEDAN JEDINI kaže:

  Odlican trailer! Odlicna tema! Vec vidim da cu saznati neke stvari i dogadjaje vezane za Radijalac za koje nisam znao! Nadam se da ce biti dokumentaraca u vasoj produkciji i o drugim delovima grada ili recimo Palicu. Koliko traje dokumentarac?
   
  P.S. i ako mi ne odgovoris nema veze svakako cu otici da ga pogledam  😎

 2. djomla kaže:

  Svi dokumentaric traju 20 minuta. E sad, postoje teme koje mogu lepo da stanu u tih 20 minuta, a postoje teme (poput ove) koje imaju materijala i za 90 minuta. Naravno, treba izabrati 20.

  Subotica je velika sredina bogate istorije, tema je bezbroj. Stoga idemo korak po korak. Ne razmišljamo nekoliko koraka unapred. Na premijeri će biti najavljena iduća tema iz istorije grad koja će se obrađivati. 

 3. g kaže:

  Lepo napravljeno
   

OSTAVITE KOMENTAR