Radionice za vreme Summer3p-a

Uz muzički program, Summer3p (19-22. jul), koji se ove godine održava uz podršku Beck’s-a, i ove godine će biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, a predstavićemo vam i festivalske kampanje, kao i jedan zanimljiv projekat.

  

Od 19. do 22. jul, u periodu od 17-18h, održaće se veoma zanimljiva Ekološka radionica. Ova radionica je namenjena svima koji su zainteresovani za odličan provod sa svojom decom i pravljenje sjajnih figurica od materijala koje obično bacamo. Radionicu vodi Bjanka Čubrilo ispred Udruženja građana „Uneco Bačka“ iz Subotice.

Tokom trajanja festivala održavaće se i Radionica reciklaže (svakog dana od 18 do 21h) koja će kroz proces edukacije zainteresovanim posetiocima pokazati kako se uz malo mašte mogu napraviti lepe i korisne stvari koje imaju svoju umetničku vrednost. Nakiti i instalacije se prave uglavnom od otpadnog materijala, iz programa reciklaže. Izložba radova će se održati poslednjeg dana festivala, a nakit će biti podeljen posetiocima festivala. Koordinaciju radionice vodi Udruženje građana “Youth&Eco Life” iz Subotice.

I ove godine svakodnevno tokom trajanja festivala održavaće se Likovna radionica, koja je otvorena za sve zainteresovane bez prethodnog prijavljivanja. Izložba radova će se održati na dan zatvaranja festivala. Radionicu vodi akademski slikar Emil Kadirić iz Subotice.

 

Zabavne sportske aktivnosti zauzimaće deo dnevnog programa od 19. do 22. jula. Tokom dana odigravaće se sportski turniri u odbojci na pesku i badmintonu. Koordinator radionice je Armin Halas koji će održati i prezentaciju Speedmintona.

 KOMENTARI

  1. gost kaže:

    Moze li mi neko reci gde se i u koje vreme odrzavaju radionice za decu

    hvala 

  2. Dreamgirl kaže:

    Ekološka radionica održava se svaki dan festivala od 17 do 18h, radionica reciklaže svaki dan od 18 do 21h a mesto održavanja je prostor ispred termalnog bazena na Muškom štrandu na Paliću gde će se odvijati kompletan dnevni program Summer3p-a.

OSTAVITE KOMENTAR