Renoviran punkt Narodne kuhinje u MZ “Palić”

Član Gradskog veća Subotice, zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva, Ilija Đukanović i sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Subotica Siniša Trajković obišli su renovirani punkt za podelu toplih obroka Narodne kuhinje u Mesnoj zajednici “Palić”.

foto:subotica.rs

U prostoriji gde se vrši podela obroka postavljene su nove podne i zidne pločice, sudopere, bojleri, kada za pranje posuđa i nova ulazna vrata, a prostorija je i okrečena, navodi se na zvaničnom sajtu Grada Subotica.

Takođe, izvode se i kanalizacioni radovi koji su povezani sa ovom prostorijom. Na samoj zgradi postavljeni su i novi oluci.

Sredstva za ove radove su obezbeđena u budžetu grada, a vrednost radova je preko 600 hiljada dinara.

U budžetu Grada za ovu godinu opredeljeno je 32 miliona dinara za program Narodne kuhinje za 1.200 korisnika. Program Narodne kuhinje se realizuje u saradnji sa Gradskom organizacijom Crvenog krsta Subotica.

b92.netKOMENTARI

 1. I.S. kaže:

  Koliko je meni čudno što nema više Džeja kraj Ilije svaki put kad je slikanje.
  Nikako da se naviknem.
  E Ilija… Gospođa ti još nije kupila novu košulju. Nema veze, nema Nenada, ali je tu još uvek ista košulja.
  Ženjen čovek, a samo tri košulje-roze, siva, svetlo plava. Ne voli gospođa mnogo da pegla.

 2. rax kaže:

  koja spektakularna vest. iz budzeta nestanu miliarde i miliarde, a vest da se okrecila jedna supa za siromasne se nadje u medijima. obidjite novo odmaraliste za studente, a mozda je dovoljno da nocu samo prodjete, pa da cujete sta se tamo radi. prodavnica je pokradena, obili frizider sa picem, koji su morali da zakljucaju jer se kralo, ne na komad vec na pakete pica. gde je milicija ili kako se vec zovu! zivimo u uzasu, hororu!

 3. Indijanac kaže:

  @I.S.
  “Ženjen čovek, a samo tri košulje-roze, siva, svetlo plava. Ne voli gospođa mnogo da pegla.”
  Nemoj zezati coveka. Nije tacno da ima samo tri kosulje. Roza, siva i svetlo plava boja su mu omiljene boje. A od svih ovih boja ima barem po 10 komada istih kosulja pa se samo cini da ima samo tri kosulje.

 4. I.S. kaže:

  @indijanac, nema šanse da mu je roza omiljena boja. To je video tamo obučenog nekoga
  od ovih ostalih neradnika u Gradskoj kući, pa misli da je moderno.
  Inače, jeste primetili kako su sada svi iz vladajuće bulumente u fazonu farmerke, košulja, sako. Pogledajte samo sledeću vest na ovom sajtu (tamo se slikao Nenad). Sva petorica na slici isto obučena. Ko da rade u Mek Donaldsu hahahaha

OSTAVITE KOMENTAR

66 + = 75