Rotte LTD iz Subotice oprema poslovne objekte, industrijske pogone i hotele

Kompanije Rotte osnovana je 1991. godine sa sedištem u gradu Tata, 50 kilometara od Budimpešte. Danas je kompanija prisutna u gotovo svakoj državi Evrope, a poslovnicu imaju i na Bliskom istoku. Od 2009. godine firma posluje i u Srbiji kao Rotte LTD d.o.o u Subotici.

– Na globalnom nivou za kompaniju Rotte trenutno radi oko 40 projekt menadžera, 25 inženjera i 32 mehaničarska tima. Pored toga ima još 290 zaposlenih u nekim drugim sektorima. Naša ideja je da, pored mnogobrojnih proizvoda, našim klijentima nudimo i idejno rešenje za kompletno orpemanje njihovih poslovnih prostora. U našim industrijskim pogonima imamo mogućnost da pravimo jedinstveni nameštaj po želji klijenata – kaže za eKapiju Csongor Pressburger, projekt menadžer u kompaniji Rotte.

Kako navodi, kompanija posluje u četiri vrste delatnosti. Osim opremanjem poslovnih objekata (supermarketi, prodavnice, benzinske stanice itd.), Rotte se bavi i opremanjem magacina, industrijskih pogona, institucija i hotela.

– Zahvaljuljući velikom iskustvu koje smo stekli u poslednjih skoro 30 godina, izuzetno smo uspešni i proizvodnji jedinstvenog nameštaja (drvo, metal, inox) i u projektovanju onoga što naši partneri zamisle. Kompanija ima četiri industrijska pogona za proizvodnju. To su pogoni za drvni materijal, metalne konstrukcije, u našem vlasništvu je i najveća fabrika dušeka u Mađarskoj, a imamo i industriju za dekor materijal i dekoraciju – kaže naš sagovornik.

Osim sopstvene proizvodnje, Rotte je i distributer brojnih svetskih proizvođača.

– Naši najveći partneri su iz Francuske, kao što su kompanije Caddie France (trgovačka kolica, shop oprema) i HMY (proizvođač poličnih sistema za prodavnice), C/S France itd. Imamo još nekoliko partnera iz Turske i Poljske. Nedavno smo započeli saradnju i sa nekim industrijama u Srbiji, kako bismo mogli da što efikasnije odgovorimo zahtevima klijenata – ističe Pressburger.

Tokom godina poslovanja, kompanija Rotte radila je na mnogobrojnim projektima.

– Hteo bih da spomenem da već dugo godina jaku saradnju sa MOL Groupom, kako globalno, tako i u Srbiji. Za njih smo opremali već nekoliko benzinskih stanica. Takođe, sarađujemo i sa trgovačkim lancima kao što su Lidl, Spar, Auchan, Tesco, Univerexport i mnogi drugi. U narednom periodu radićemo na tome da pojačamo svoj status u državama u kojima smo već prisutni, naročito u Srbiji i na balkanskom tržištu – kaže Csongor Pressburger za portal eKapija.

 

izvor: eKapijaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR