Rundek ponovo u Subotici

Nakon sjajnog koncerta koji je održao u Subotici, a u okviru Trench towna, Rundek i Cargo trio nastupiće ponovo u Subotici. Kako prenosi internet portal „Mondo“, Rundek će krenuti u mini turneju po Srbiji gde će nastupiti u nekoliko gradova, i to u periodu od 24. aprila do 6. maja.

Trio gitariste i pevača Darka Rundeka nastupiće 24. aprila u Kikindi, 29. i 30. aprila u Beogradu, 1. maja u Domu kulture Čačka , 2. maja u Novom Sadu i 6. maja u Subotici.

 

Muzičku karijeru Darko Rundek započinje kao pevač, a kasnije autor-kompozitor pesama grupe Haustor iz Zagreba. Haustor je stvoren 1979.godine, a jedna od njegovih osobenosti bila je neuobičajena brojnost članova benda, kao i njihova stalna promenljivost. Grupa je u svojoj muzici mešala uticaje panka i novog talasa, karipske muzike, te big-bendovsku strukturu deonica za duvačke instrumente. Publici su pružili svež zvuk, koji se razlikovao od onoga što je stvarao ostatak tadašnje zagrebačke, hrvatske i jugoslovenske rok scene. Dok se nije raspao 1990, Haustor je zabeležio niz hitova koji su se izvodili na koncertima širom bivše SFRJ pred hiljadama obožavalaca. Pesme „Moja prva ljubav“, „Šal od svile“, „Ena“, „Šejn“, „Neobičan dan“ zauvek će ostati u rok antologiji Ex-Yu kao najbolji izdanci novog talasa i domaće muzike uopšte.

 KOMENTARI

 1. shtrokavi kaže:

  Koliko je karta??????  :mrgreen:

 2. djomla kaže:

  Još uvek ne znamo. U Beogradu je 1500 dinara i prodaju se putem Eventima.

 3. Anonimni kaže:

  kakvo momacko vece :))))

 4. Sale kaže:

  Pretpostavljam da je potrebno da ste samo glasali tog dana i da prikazete uprskani prst na ulazu. Kao prethodnih godina event „Super svima“.

 5. KOJA kaže:

  nisam ukapirala gde ce se odrzati koncert Hala sportova? ili?

 6. Pat kaže:

  Koncert ce se odrzati na As& Trade-u ulaz je svetleci prst koji je potvrda da ste izasli na glasanje, pored njega nastupice i Gabor Lendjel i Retro party, a od pola 12 nastupaju dj-evi Nikola Majdanovic, gosti iz Nemacke Kaiserdisco, Marko Nastic i Minimalistic, ako bude lose vreme sve se prebacuje u halu sportova

OSTAVITE KOMENTAR

53 + = 57

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: