Sajam kolekcionara i antikvara

Društvo kolekcionara Subotica organizuje Međunarodni susret kolekcionara u subotu, 19. oktobra u velikoj sali Nepkera od 8 do 14 časova.

Ova atraktivna manifestacija otvorena je za prodaju, kupovinu ili razmenu starih predmeta kao i za sve posetioce koji uživaju u razgledanju bogate ponude antikviteta. Ulaznica je ujedno i jedna razglednica u boji, posvećena osamdesetogodišnjici početka Drugog svetkog rata.KOMENTARI

  1. Miroljub kaže:

    Preporucio bih svima koji su u mogucnosti da posete ovaj prelepi sajam. Tu se mogu videti svakakve kolekcije antikviteta, od starog pribora za jelo do bivsih austrijskih dukata. Ovom prilikom bih izneo i apel organizatorima sajma da konacno dozvole mom ocu i meni da takodje izlazemo na ovoj manifestaciji (organizatori sajma ce znati o kome se tacno radi). Vec godinama pokusavamo da izlozimo nasu kolekciju pistolja na vodu – imamo sakupljeno preko 60 komada. Organizatori sajma odbijaju nase ucesce pod izgovorom da doticni predmeti “jednostavno nisu dovoljno stari”. Cuj, nisu dovoljno stari. Najstariji pistolj na vodu u nasoj kolekciji je pripadao mom dedi, ocu moga oca, napravljen od tri pruta trske, malo debljeg konca, i omanje glinene posude. Ukoliko nam ipak odobre ucesce, ne zaboravite da posetite i nas stand.

OSTAVITE KOMENTAR