Sakupljaju se potpisi za Novu Stranku

 

U holu Otvorenog univerziteta sutra i u petak od 10 do 18 časova, a u subotu od 8 do 13 časova prikupljaće se potpisi za formiranje Nove Stranke.

 

Inicijativu za osnivanje Nove Stranke pokrenuo je bivši premijer Srbije i doskorašnji član DS-a Zoran Živković, a podržali su je profesorka Vesna Rakić Vodinelić i docent Fakulteta političkih nauka Vladimir Pavićavić.

 

Akcija prikupljana potpisa se sprovodi širom Srbije.

 KOMENTARI

 1. Suboticanin kaže:

  On da je nesto valjao, ostao bi tamo gde je bio.

 2. vlada kaže:

  mi smo pilici, pilici smo mi…. ajde bezi.

 3. emanuel kaže:

  video

 4. Mix kaže:

  Suboticanin:

  On da je nesto valjao, ostao bi tamo gde je bio.

  Ne znam da li valja ili ne. Znam samo da nije ostao sa ovima kojih je danas sve manje. Nije se ni “presvlačio” kao “fol – ex-radikali”, a na izborima za nekoga treba da glasamo. Beli listići su nas doveli u jedan krajnje neobičan položaj. Žuti su nas doveli tu gde jesmo,  pa ispada da će nas naprednjaci i “Slobini” odvesti u Evropu. Tu stvarno ništa nije normalno.

 5. ExPert kaže:

  Zoran Živković, ljudska gromada… Ne znate vi kakve je torture prolazio Gradski odbor Demokratske stranke, nakon ubistva Zorana Đinđića, kakve je pretnje pretpostavljeni izvikivao, samo zato što je GO predložio B. Tadića za predsednika umesto njegove malenkosti. Tada je pokazao svu prizemnost svoje ličnosti koja se ogledala u tome da po svaku cenu prigrabi vlast i mesto predsednika stranke. Ne bih ovom prilikom ni o njegovom poslovnom “uspehu” oko pokušaja uzgoja vinove loze i pravljenju vina, kao i o nepovratnim kreditima koji se mere milionima evra, o tome možete čitati u svim novinama.. Interesuje me samo jedno.. gde mogu pročitati statut te “nove” stranke? Uzgred, ime je zaista inovativno i budi patriotska i sva ostala osećanja. Šta on može ponuditi, a da se to ne nalazi već napisano u svim drugim statutima ostalih stranaka koje imaju prefiks “demokratska”? Odakle mu sredstva za osnivanje svih odbora koje, predpostavljam, želi da osnuje? Pokušajte zamisliti koja su sredstva potrebna da bi se osnovala stranka koja pretenduje da se prostire od Horgoša do… gde već.. Podujeva? Ne znam… Ja mu želim sreću, jer nisam ni maliciozan ni zavidan.

OSTAVITE KOMENTAR