Sakupljen novac za Andreu!

Lepa vest pred Uskršnje praznike!

Kako je Andrea Mudrić na svoj Facebook nalogu objavila, novac za njenu operaciju je prikupljen zahvaljujući humanim ljudima koji su joj nesebično pomagali.

“Sa velikom zahvalnošću saopštavam radostnu vest dragi moji, novčana sredstva za moju operaciju su sakupljena! Zavaljujući vama dragim, divnim humanim ljudima, koji ste uz mene, od početka moje borbe. Ovo je dokaz, da ništa nije nemoguće, kada se složimo, dali ste sve od sebe, svaki sms, poklon za sms, licitacije, uplate.. Moralna podrška, sve ovo cenim i poštujem i neizmerno sam zahvalna, Sve ovo ste VI ❤️. NA MENI JE SADA RED, da uspešno prođe operacija i da vežbam, kako bih, što pre stala na svoje noge .Molim vas, da me ne zaboravite. Posle operacije, kreće rehabilitacija minimum godinu dana, a to mogu da ostvarim, samo ako budete uz mene. Posle 6 godina borbe, napokon prvi put, da i ja srećno mogu da slavim Uskrs i pamtim da smo uspeli u ovoj mojoj borbi. Takodje da Vam poželim Srećan Uskrs i sve najlepše od srca od moje majke, moje dece i moga brata, koji su mi bili najveća podrška u svemu, kojima sam potrebna. Bogu hvala!” – napisala je Andrea na svom profilu.

Još mnogo dece i odraslih čeka svoju priliku za izlečenje. Posetite staranicu Budi human na Facebook-u i učestvujte i pomozite nekom.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

36 + = 43