Saobraćajna nesreća kod Feketića, poginuo vozač

U saobraćajnoj nesreći koja se desila jutros oko 5.00 časova na auto-putu Horgoš-Beograd kod Feketića, smrtno je stradao J.B. (57) iz Kovina.

Nastradali vozač upravljao je “krajslerom” stranih registarskih oznaka u pravcu Novog Sada, javlja TS.

Vozilom je udario više puta u zaštitnu ogradu auto-puta i zabio se u drvo na stajalištu kod Feketića.

Ekipa Hitne pomoći pronašla je J.B. pored vozila i konstatovala smrt vozača.

Prema prvim informacijama sa mesta dogadaja, vozac “krajslera” nije bio vezan sigurnosnim pojasom, a u automobilu su pronađeni lekovi i insulinske injekcije, što ukazuje na mogucnost da je J.B. tokom vožnje pozlilo i da je zato sleteo s puta.

Osnovno javno tužilaštvo iz Subotice obavilo je uviđaj na licu mesta, a telo stradalog vozača je poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu.

TanjugKOMENTARI

  1. avet kaže:

    To što je vozaču možda tokom vožnje pozlilo je jedna stvar na koju najverovatnije nije mogao puno da utiče.
    Možda i jeste, mi to ne možemo znati.
    Ali biti vozač i ne vezati pojas na auto putu je skoro isto kao da je seo u vozilo bez gaća, bez odeće, ja barem takav osećaj imam kada sednem u vozilo i ne vežem sigurnosni pojas.

  2. imam dozvolu kaže:

    I OPET Feketic,svake godine u vreme godisnjih odmora!!! (Sto se pojasa tice koliko spasava glavu toliko-narocito na auto-putu je glava ostala ziva jer je za vreme udesa vozac ili suvozac izleteo iz auta,bitnije je imati pojas u gradskoj voznji zbog cvrkanja na semaforima i kad ne vidis da je neko usporio ili se zaustavio)

OSTAVITE KOMENTAR