Saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine

Dobar rezultat jedine građanske opcije

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zadovoljan je rezulatima postignutim na nedeljnim izborima za članove skupština mesnih zajednica u Subotici.

LSV Liga socijaldemokrata vojvodine Nenad Canak (9)

Za kandidate sa 22 liste Lige socijaldemokrata Vojvodine, u isto toliko mesnih zajednica, glasalo je oko 11,5 odsto žitelja ovih naselja, što je za 1,5 % bolji rezultat u odnosu na izbore iz 2011. godine. U ukupnom zbiru, na izborima za članove skupština u 37 mesnih zajednica na teritoriji cele Subotice, za kandidate LSV-a glasalo je oko 7,6 odsto Subotičana prema podacima Izbornog štaba Gradske organizacije.

Kao jedina građanska opcija koja je učestvovala na ovim izborima, Liga socijaldemokrata Vojvodine se zahvaljuje svim Subotičanima i Subotičankama koji su glasali za kandidate sa naših izbornih lista i na taj način omogućili našim kandidatima da aktivno učestvuju u rešavanju problema u mesnim zajednicama.

Ujedno poručujemo da će se Liga i dalje zalagati za ozbiljne i korenite promene u gradu, bez kojih ne može biti boljitka ni za mesne zajednice, odnosno subotička naselja.

Biro za informisanje

GrO LSV SuboticaKOMENTARI

  1. Megille kaže:

    Ali SNS u svom saopštenju kaže da su u svim mesnim zajednicama apsulutno pobedili. Molim sa 9,87% glasova’ Pa u čemu su oni pobedili ? Jesu li oni pri sebi ,da li im je jasno da su ih skoro svi bojkotovali.

OSTAVITE KOMENTAR

35 + = 36

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: