Gruvanje samo petkom i subotom do 3 ujutro

Od pre nekoliko nedelja, na uglu ulica Rade Končara i Pap Pala u naselju Novi Grad otorena je letnja bašta u sklopu lokala „Gentlmens pab“. Oni najbliži bašti se pored buke u kasnim satima, žale i na alkoholisanu omladinu koja neretko maltretira komšiluk.

Tim povodom je u prostorijama Mesne zajednice „Novi grad“  organizovan skup kome su prisustvovali predstavnici noćnog kluba, nezadovoljni građani i članovi Skupštine ove mesne zajednice. Nadu u miran san daju obećanja vlasnika kluba da će se u budućnosti raditi na formiranju zvučnog zida, ali i na obezbedjenju kluba. Pored toga, vlasnici kažu da će se žurke na otvorenom koje traju do 3 sata ujutro održavati isključivo petkom i subotom.

Picture 006

Radio SuboticaKOMENTARI

 1. JAPAJA kaže:

  „Gruvanje“ – kakav naslov palikuće novinarstva.

 2. treća-sreća kaže:

  Kakav dogovor sa vlasnikom? Postoje Zakoni pravila… Pomenutim danima lokali smeju da rade do 2.00, ali to ne znači da smeju i da proizvode nesnosnu buku u bilo koje doba dana. Jačina buke je takođe propisana Zakonom o zaštiti životne sredine.

  Inače, bukom su ugroženi i drugi, a ne samo stanari ove MZ, npr. svi stanari Prozivke čiji su stanovi okrenuti prema ovoj nakaznoj tvorevini.

  Neka diže zvučni zid, pa nek’ radi, baš me briga. Ovako, dok jaše po našim živcima, ne treba mu dozvoliti.

  Predlažem da organizujemo masovnije proteste, jer Komunalna policija i ostali nadležni NE ŽELE da reaguju na očigledno kršenje Zakona, nego podržavaju jednog kvazi-biznismena radi njegovog lilnog bogaćenja… a verovatno je i nekom glavonji od nadležnih kapnula neka crkavica. Kako drugačije objasniti njihovu NEZAINTERESOVANOST za ovaj slučaj?

  Uzgred, zna li neko kako se završio slučaj od pre i-ha-ha godina kad je sin vlasnika ovog lokala pokupio i usmrtio čoveka na pešačkom prelazu jureći BMW-om 100 i kusur na sat? Da li se i to zataškalo, jer se više nikad niko javno nije oglasio?

  Da ne pričamo o tome kako ovaj sporni lokal menja ime iz Pub u Club, normalno zbog dugova poveriocima…

  Trebale bi državne institucije da se ovim pozabave, jer, očigledno, lokalne imaju PRE-PREVIŠE razumevanja za ovog „gospodina“.

 3. Megatron kaže:

  Bas ce Komunalna Policija ista da pomogne. Oni su prezauzeti jureci labudove na Palicu.

 4. root kaže:

  Ma sve je to u gradskoj kuci korumpirano pa ne smeju jedni na druge. Bas me interesuje ko mu je dao dozvolu da radi do 3 ujutro!?

 5. TT kaže:

  Postovani gradjani posto svakako ne mozete da spavate predlazem Vam da se okupite ispred kuce nacelnika komunalne policije i kuce gosp Maglaia i da trubite svojim vozilima ko nema auto neka lupa u serpe .Problem ce Vam biti resen sledeceg dana.

 6. komsija kaže:

  Ovaj problem postaje sve ozbiljniji jer su zivci sve tanje a bezobrazluk sve veci.

  Samo da se zna da nemam nista protiv mladih i zurki ali ima protiv onih koji mi zapisavaju zid ispod prozora.

 7. Pravila kaže:

  To bi izgledalo kao npr.

  Obavestavam patrolu saobracajne policije da cu pijan u suprotnom smeru voziti samo utorkom i sredom ne duze od 22-03 h.

  Svim ostalim danima ja se kunem da cu postovati pravila.

  Da li u ovom gradu ima nekog ko bar malo razmisli pre nego sto se ovako nesto dopusti pogotovo da se u javnost izlazi sa ovako plitkim predlozima…

  Molim vas buka u naselju Novi Grad nas ubija i petkom i subotom. Mala deca ne mogu da spavaju, stariji takodje. Gde je granica zdravog razuma?

 8. Lenin kaže:

  @treća-sreća
  Uzgred, zna li neko kako se završio slučaj od pre i-ha-ha godina kad je sin vlasnika ovog lokala pokupio i usmrtio čoveka na pešačkom prelazu jureći BMW-om 100 i kusur na sat?
  Jeste.BMW sređen,izglancan,prodat.A mali dobio drugi BMW.
  Pa znate ono:jači ker j…
  x

 9. Anonimni kaže:

  …i neka odmah pospremaju posle zurke!!!tuda idem rano raditi,stakla na sve strane….

 10. stormwatch kaže:

  Kaki zvucni zid tu moze pomoci? Nikakav! Tu treba KROV zvucni da se napravi a ne zid.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 5 = 10

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: