Seminari za vozače kojima je oduzeta dozvola

Agencija za bezbednost saobraćaja organizovaće tokom leta seminare za vozače kojima je oduzeta vozačka dozvola u Subotici, Čačku, Boru, Zaječaru, Boljevcu, Jagodini, Beogradu i Novom Pazaru.

U Subotici će biti organizovan seminar od 1. jula, odnosno kada se prijavi najmanje 10 kandidata, koji su dostavili Agenciji kompletnu dokumentaciju.

 

Planirano je da se za vozače kojima je oduzeta dozvola zbog prikupljenih 18 kaznenih poena ili izazivanja teških saobraćajanih nezgoda organizuje seminar u Jagodini od 12. avgusta, u Beogradu od 13. avgusta i u Novom Pazaru od 14. avgusta.

 

Agencija za bezbednost saobraćaja poziva te vozače, ako su ispunili zakonske uslove za pohađanje seminara, da pošalju prijavu i potrebnu dokumentaciju sa navođenjem grada u kojem žele da pohađaju seminar.

 

Seminari se sprovode u periodu od 17 do 20 časova, a o tačnom mestu i adresi seminara prijavljeni kandidati će biti obavešteni pre početka seminara.

 

Ti seminari traju 40 časova, a nakon svih odslušanih časova, kandidati polažu ispit provere znanja koji organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja.

 

RTVKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR