Šešelj u Subotici održao konferenciju za medije

Kao i pri prošloj poseti Subotici, i ovaj put je Vojislav Šešelj, lider Radikala, svoje izlaganje započeo objašnjenjem kako je jedini način da se obrate građanima ovaj, obilazeći gradove i opštine uz obraćanje lokalnim medijima, jer, kako on navodi, na nacionalnim-režimskim medijima, njihov javni nastup nije dozvoljen.

Vojislav Seselj u Subotici SRS Radikali (1)

Konferencija za medije je održana u prostorijama SRS u zgradi Nove opštine. Jedna od tema je bila predstojeći izbori. Upitan za kakvu se ideologiju zalaže, on objašnjava da su i dalje stranka nacionalne opredeljenosti, ali da se zalažu i za sva prava manjina. Eventualno osnivanje nove stranke od strane aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića ocenjuje kao loš potez, uz opasku da bi u toj stranci glavni savetnik bio Gojko radić, koga smatra kriminalcem, pa samim tim ne želi nikakvu koaliciju sa takvom strankom.

Vojislav Seselj u Subotici SRS Radikali (2)

Oštro kritikuje politiku vladajućeg SNS-a, napominjući da ovakav način privlačenja stranih investicija ne podržava. Nije protiv istih, kako navodi, ali nije ni za poklanjanje ili subvencionisanje uz loše uslove za po same radnike koji se tamo zapošljavaju. Kao negativan primer navodi Fiat u Kragujevcu, gde radnici rade za minimalac, a vozila se samo sklapaju od uvoznih delova, bez ikakve domaće proizvodnje.

Što se tiče situacije sa migrantima, smatra da jeste humano da se izbeglicama pomaže u hrani i piću, ali da treba raditi na tome da oni odu u zemlje EU. Podržava politiku mađarskog premijera Viktora Orbana i smatra da podizanje ograda nema veze sa ograđivanjem od Srbije, već isključivo sa sprečavanjem ilegalnih prelazaka.

Vojislav Seselj u Subotici SRS Radikali (4)

Vojislav Seselj u Subotici SRS Radikali (3)

Vojislav Seselj u Subotici SRS Radikali (5)

Vojislav Seselj u Subotici SRS Radikali (6)KOMENTARI

 1. Lenin kaže:

  Csak hogy tudjad vazze;a szendvicseidet nem felejtettük el.Tőlünk neked annyi.1 nagy lóf.sz.

 2. Boris Ivkovic Ivandekic kaže:

  Laze da nema podrsku nacionalnih medija. Ode na farmu, tamo mu je i mesto i pokaze koliko je skolovan, i pametan!

 3. mungos kaže:

  Gledam juče dnevnik RTS-a. Pet vesti u kojima Vučić daje izjavu. Od opozicije jedino jedna rečenica Šutanovca, ostali niko.

  Bilo koja opoziciona aktivnost se blokira i nepridaje joj se značaj. Od protesta u Zaječaru, preko akcije „Ne davimo Beograd“ do „Restarta“ i drugih aktivnosti opozicionih lidera. Sve se izbegava i umanjuje i sasvim je logično da se lideri opozicije koliko toliko oglašavaju putem društvenih mreža i silaze diretno u opštine, među ljude i u njive.

  Čak i tu Šešeljevu aktivnost u Farmi gledam kao neki vid potrebe da se dođe do onih najnižih slojeva stanovništva. Do njih je inače najteže doći.

  Ne treba biti slep pred očima.

 4. Annonymous kaže:

  Sem a szendvicseit, sem a háborúbataszítást az uszítópolitikájaval nemfogjuk feledni ! Kotródjon Vajdaságból !

 5. treća-sreća kaže:

  Sve što kaže @mungos je tačno. Kao i uvek do sada RTS i velika većina medija su ili režimski ili poltronsko-dupeuvlakački. Zato Vas sve pozivam da od početka sledeće godine pokažete GRAĐANSKU NEPOSLUŠNOST NEPLAĆANJEM TAKSE ZA RTS I RTV.

  Ovo nema veze ni sa jednom strankom… nisam ničiji navijač i ne mogu nikog od političara i stranaka ni da smislim… sve su to gola smrdljiva g**na!!! Smisao ovog komentara je da je vreme da već konačno građani uzmu stvari ozbiljno u svoje ruke i disciplinuju ovu našu đubrad od političara.

 6. stormwatch kaže:

  KATASTROFA!

 7. Aleksandar - Sanyi bá kaže:

  napred vojvodo, hajrá sesly bá, meg csak te hiányzol a diszes társaságbol

 8. S&S kaže:

  J.bo ga taj što ga je doveo.

 9. STeve kaže:

  Ovo sto pise u tekstu da je rekao, sve je istina. Ali mogao je to da kaze i iz zatvora.

OSTAVITE KOMENTAR

36 + = 45

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: