Skupljeno 870.000 dinara na dobrotvornoj večeri

Ovogodišnje Gradonačelnikovo dobrotvorno veče ostvarilo je neto prihod od 870.000 dinara, navodi se u saopštenju kabineta gradonačelnika.

 

Ta sredstva utrošiće se na Gradsko udruženje za pomoć osobama sa autizmom i Školski centar za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica. Gradskom udruženju za pomoć osobama sa autizmom u Subotici biće uplaćeno 620.000 dinara, dok će Školski centar za vaspitanje i obrazovanje slušno oštećenih lica, za program terapijskog jahanja za decu sa posebnim potrebama dobiti 250.000 dinara. Ove godine, od dobrotvora je obezbeđena i hrana za konje za narednih godinu dana.

 

 

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić ocenio je ovu dobrotvornu akciju izuzetno uspešnom i još jednom se zahvalio svima koji su učestvovali u njoj, uplatom ulaznice, donacijama u robi ili besplatnim nastupom na dobrotvornoj večeri.

 

– Subotičani su su još jednom pokazali svoju humanu stranu i to treba da negujemo kao model društvenog ponašanja, rekao je gradonačelnik Subotice Modest Dulić.KOMENTARI

  1. zorandjala kaže:

    ovi snobovi koji su obavezni dekor ovakvih manifestacija a zele da ini o njima misle da su nekakva elita, malo para su dali za veci ugled u drustvu. gradonacelnice dizi cenu, prati trend u demokratskom drustvu .ako zele da budu aristokrate treba to da plate mnogo vise .iskreno vas pretrazivac kontejnera.“““““““““`

OSTAVITE KOMENTAR