Skupština grada: četvrta vanredna sednica

Skupština grada Subotica danas će održati četvrtu vanrednu sednicu, a na dnevnom redu su kadrovske promene u Gradskoj izbornoj komisiji (GIK).

Jedina tačka dnevnog reda biće donošenje Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika, zamenika predsednika, članova, zamenika članova, sekretara i zamenika sekretara GIK-a.

 

Prema predloženom dokumentu, umesto Vladimira Dragina iz Demokratske stranke, za novog predsednika komisije predložen je Karolj Kovač iz Saveza vojvođanskih Mađara.

Kako se navodi u predlogu rešenja, komisija će, osim predsednika i njegovog zamenika, imati još 16 članova i njihovih zamenika iz redova političkih organizacija koje participiraju u lokalnom parlamentu, kao i sekretara i njegovog zamenika, a mandat će im trajati četiri godine.

skupstina_3KOMENTARI

  1. Petar.SU kaže:

    Gade mi se svi kompletno. Kad god pretrazujem kanale i slucajno naidjem na skupstinu, uvek je tamo Mirko Bajic koji se sad uocljivo ULIZUJE Srpskoj naprednoj stranci. A culi smo i da je Srdjan Evetovic clan u Bunjevackoj stranci, kao i u Srpskoj naprednoj stranci. Sramota sta se desava u ovom gradu. Treba jos petsto ''POLITICARA'' da ubace u skupstinu Subotice, a mi da im placamo i da slusamo vec 20 godina jedne iste ljude koji nemaju sta da kazu. 

OSTAVITE KOMENTAR