Sledeći vikend Etnofest

Etnofest, možda i jedini preživeli world music festival na našim prostorima, ponosno objavljuje program koji će se održavati ovaj put isključivo na Velikoj terasi na Paliću, od 20. do 21. juna.

 

– Rekli bismo na žalost samo dve koncertne večeri koje organizujemo ovaj put. Ipak, koncerti umetnika iz Španije, Mađarske, Maroka, Belizea i naravno Srbije, su nešto što ističemo u prvi plan, i pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže i uživaju u zaista lepim i kvalitetnim koncertima muzike sveta (world music) – najavljuju organizatori.

Etnofest-2014---logo---design-Laslo-Antal

Petak, 20. jun 2014.
20.30 Paniks duo (Srbija)
21.15 La Negra (Španija)
23.00 Ethnokor (Srbija)

 

Subota, 21. jun 2014.
20.30 Tariqa (Maroko / Mađarska)
22.15 The Garifuna Collective (Belize)
24.00 Rromano Suno, DJ set (Srbija)

 

Tokom festivala izložba vunenih tepiha izrađenih tradicionalnom tehnikom pustovanja, tokom 10 radionica organizovanih širom Vojvodine a pod rukovodstvom Sofije Levay.

 

Prezentacija vina vinarije Maurer sa Hajdukova biće tokom oba festivalska dana a ulaz na festival je besplatan.KOMENTARI

  1. SuperHik kaže:

    "Prezentacija vina vinarije Maurer sa Hajdukova biće tokom oba festivalska dana a ulaz na festival je besplatan."   Jesam li dobro shvatio, degustacija vina je besplatna dva čitava dana????

  2. Etnofest kaže:

    @ SupeHik:

    Hmm… Rekli bismo da je ovo prilično interesantna i slobodna interpretacija vesti 🙂 Bilo bi to lepo naravno, i mi bismo voleli. Prezentacije će biti, ali ipak ne sve vreme tokom oba festivalska dana. Termin još nije preciziran, ali je Vama poziv upućen da dođete i uživate u još jednom festivalu muzike sveta koji organizujemo na Paliću. Pa i u nekoj čašici ove, dozvolite našu slobodnu impresiju, najbolje vinarije našeg grada i okoline.

    PS: pratite nas na našim Facebook stranicama, uskoro ćemo objaviti i malu anketu putem koje Vam nudimo priliku da dođete i do poklona već ovde više puta navedenog partnera našeg festivala 😉

OSTAVITE KOMENTAR