Smanjen dug u Čistoći

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” iz Subotice uspelo je da smanji svoja dugovanja sa 164 miliona na 80 miliona dinara.

 

Preduzeće je u u ovu godinu ušlo sa dugom iz 2012.godine i još je predviđeno dugovanje od 80 miliona dinara.

 

LISCE– Preduzeće će godinu da završi sa dobitkom. Dug prema dobaljačima smo smanjili za više od pola i 85 miliona dinara ćemo da isplatimo reprogramom – rekao je tehnički direktor Veselin Šuković.

 

Sa druge strane, Prihvalitilište za pse i mačke trebalo bi uskoro da dobije dozvolu za rad, jer su mnogi nedostaci otklonjeni.

 

– Zaposlili smo veterinara i veterinarskog tehničara, a raspisali smo i javnu nabavku za izgradnju ograde oko objekta. Privremenu dozvolu za rad trebalo bi da dobijemo u drugoj polovini decembra a kompletnu dozvolu kada sve otklonimo, što je planirano za proleće naredne godine – dodao je Šuković.KOMENTARI

  1. zorandjala kaže:

    ako je neko u dugu racun mu je blokiran ako je to preslo zakonski rok firma mora u stecaj. to je samo pravni put.kazite mi gde sam pogresio zasto jos nisu otisli u stecaj.a upravni odbor pod kljuc jer je doveo firmu do stecaja.i ajde sad lepo napisite imena clanova upravnog odbora jer oni rade za gradjane pa da znamo kosu.

OSTAVITE KOMENTAR