SNS: DS da se uozbilji i prestane da obmanjuje

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici poručuje Demokratskoj stranci da se uozbilje i prestanu da obmanjuju javnost iznošenjem špekulacija i neosnovanih tvrdnji i to samo kako bi pokupili po koji jeftin politički poen.

SNS

Demokrate, saopštenjem u kome napadaju gradsku vlast i JP „Subotica-trans“ jer građani dve Mesne zajednice pre neki dan nisu, tobože, bili pravovremeno obavešteni o privremenoj trasi na liniji broj 3, iznošenjem neistina i poluistina očigledno žele da skrenu pažnju sa činjenice da rejting njihove partije naglo opada i da je razotkrivena izmišljena afera „prisluškivanja“ njihovog lidera.

Neargumentovano, na krajnje licemeran način pokušavaju da prikriju istinu da je odlaskom Demokratske stranke u opoziciju prošlo vreme obmanjivanja građana, a u nedostatku tema za kritikovanje bolje je ne oglašavati se, nego to činiti bez ikakvih argumenata.

 

Info služba SNS SuboticaKOMENTARI

  1. JAPAJA kaže:

    Sram Vas bilo „da se uozbilje i prestanu da obmanjuju“. Kako ste samo mogli to napisati.
    Oni su ozbiljni i nikoga ne obmanjuju. Još od paljenja Skupštine, bili su ozbiljni. Ozbiljni su bili i kad su stotine umetničkih dela „sklonili“ iz te Skupštine i to tako da ih niko ne može naći. Šta mislite da ta dela dodju u ruke ovom glupom i neozbiljnom narodu. One su na sigurnom mestu jer mi kao narod nismo ozbiljni pa su one sigurne samo kod njih. Mi smo ti neozbiljni i oni koji obmanjuju a Boga mi i vi iz SNS-a. Ni posle 4 nedelje Čedinih muka da nas sve uozbilji i da shvatimo da glasanja iz Bodruma nije bilo mi se nismo uozbiljili. I dalje smo neozbiljni sami sebe obmanjujemo. Toliko obmanjujemo sebe da o našem trošku treba 24 sata treba čuvati čedo oktobarske revolucije gsn Čedu. Da čovek ima mira i u atmosferi ozbiljnosti pravi decu koja će ga naslediti u njegovom ozbiljnom i mukotrpnom radu. A da su ozbiljni i nikoga ne obmanjuju vidi se i po tome što su na elegantan način rekli američkom ambasadoru Kirbiju da je lažov. Ne tamo nekom ambasadoru iz neke banana države nego ambasadoru amerike. Na kulturan način su mu rekli da ono što je rekao ni pas s maslom nebi progutao. To je poštenje to je ozbiljnost jedne snažne i istinoljubive partije.

    I zato oma al oma da ste se izvinuli ovim ozbiljnim ljudima ali momentalno.

OSTAVITE KOMENTAR

25 + = 34

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 2 ?
Please leave these two fields as-is: