SNS: DS optužbe u Subotici su licemerne i nemaju smisla

Srpska napredna stranka poručuje, povodom izrečenih neistina Demokratske stranke da je Srbija najsiromašnija zemlja u Evropi, da je Srbija znatno osiromašila zbog šesnaestogodišnjeg pustošenja zemlje upravo od strane demokrata. Krivce bi svakako trebali da potraže u svojim redovima, među svojim čuvenim ekspertima, koji su obezvredili svoju zemlju, radnike, preduzeća, ustanove i svega čega su se dohvatili.

SNS

Pre nego što stanu u „odbranu“ javnog interesa, za demokrate bi bilo bolje da sakriju šta im radi šef pokrajinskog režima i prvi čovek njihove stranke, Bojan Pajtić. Rasipnička politika Demokratske stranke odvela je državna preduzeća u propast, a građani su na svojoj koži najbolje osetili kako se DS brine za narodne pare. Pustošenje državnih fondova, uništenje domaće privrede i ogroman broj otpuštenih radnika, zbog čega su građani Srbije dovedeni na ivicu siromaštva, produkt su vladavine ove stranke.

Licemerno je sada da neko ko se bahatio i ko je ponizio svakog radnika, seljaka, penzionera, prosvetara, inženjera, doktora i svakog građanina Srbije, govori o životu i dostojanstvu običnih ljudi.

Srpska napredna stranka svesna je da se stvari neće rešavati preko noći, ali ističe da preduzeća kojima rukovode kadrovi SNS posluju pozitivno. Ti rezultati su posebno vidljivi u Subotici, gde je stranka uložila ogromne napore da dovede investitore i realizuje brojne investicije u komunalni razvoj grada. Zbog svih ovih preduzetih mera DS napadi su licemerni i nemaju smisla, posebno u najvećem gradu na severu Bačke. Biti na vlasti za nas znači učiniti sve kako bi se poboljšao život građana i kako bi se oporavila država zahvaljujući reformama Vlade Srbije i premijera Aleksandra Vučića.

 

Informativna služba SNSKOMENTARI

 1. Moje ime kaže:

  Demokrate su nas zaj…e , al’ samo tako – doveli su nam ovu nazadnjačku kliku na vlast. I jednima i drugima želim sve najbolje u privatnom životu, a što se tiče vlasti , jedva čekam da vas moje oči više ne vide. Smučili ste mi se za sva vremena. I vi i vaši izlizani „partneri“ u vidu strančica i vlastoljubivih predsednika sitnih stranaka .

 2. muzika koju volim kaže:

  Kažete da ništa ne može preko noći a vladate već 3,5 godine? Što je najgore sakupili ste sav šljam iz DSa, G17, DSS i drugih stranaka koje kao optužujete za propast. Isti ti su vodili i vode državu i grad. Šta je novo u Labanu (DSS) i Darabošu (G17)?

  Znate šta je najjadnije. To što se dupeuvlakači kakvih nema na svetu. Mislim da vi ne smete da napišete saopštenje a da ne pomenete Vučića i reforme. Stoga informativna službo, batalite pisanija samo se blamirate.

 3. stormwatch kaže:

  SNS = Prazna demagogija sa 0 rezultata.

 4. mare kaže:

  @muzika koju volim

  neki od pomenute dvojice mozda stoji iza ovog saopstenja. Jedan optuzuje prethodnog direktora za lose stanje u elektrovojvodini i zoo vrtu a drugi za lose stanje u turizmu. 🙂 kakvi licemeri!

 5. adkersu kaže:

  Vi govorite o poniženju? Kadrovi su vam takvi da se pošteni i iole obrazovan čovek postidi ko vlada ovim jadnim narodom. Četnički vojvoda sa sumnjivom diplomom koji nas predstavlja u svetu jer je predsednik, vođa koji je prvi bio u stroju da se Đinđićev bulevar preimenuje u Bulevar Ratka Mladića (ostali njegovi biseri zahtevali bi u skraćenom obliku bar deset stranica A-4 formata) a obojica su još u dubini duše za onu slavnu zarđalu kašiku, „oprani“ radikali dobrovoljni davaoci tuđe krvi, polupismena bulumenta likova kao onaj vaš koji „vazduhoplohov teleprontuje za svemirsku godinu a usput pozdravlja gospodina Mortadelu“? Pa vi na lokalu ne smete ni na WC a da pre toga ne priupitate Overlorda. Vladaćete vi još jedno vreme jer je mentalitet većine u stilu „bez kralja ne valja“ ali ćete da puknete sa vašom demagogijom i populizmom kao balon kad-tad. Vaša je sreća što mladi, obrazovani i svojom glavom misleći odlaze. Ali na vašu nesreću, deo njih će se vratiti zajedno sa svojom decom koja nisu zadojena vašim laprdanjima. To je neminovno. A najgore po vas je to što ste u svoje redove poprimali sve moguće preletače samo da pokažete kako ste vi unfuckable. To će vas i sahraniti. Tako je sebe uništio i DS. U to ime i za pokoj vašoj „ideologiji“ – živelo građansko a ne populostičko.

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: