SNS: političko – mafijaški pokušaji rušenja premijera

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Subotici saopštava da su na političkoj sceni Srbije aktuelni političko – mafijaški pokušaji rušenja premijera Republike Srbije Aleksandra Vučića, koji je pokazao i pored neutemeljenih i lažnih optužbi, da poštuje građane i institucije, i da su pred zakonom svi jednaki.

aleksandar-vucic

Srbija mora da reaguje kao pravna država na pokušaje njene destabilizacije, koji nisu u interesu naše zemlje i građana, jer su nastupili upravo u trenutku kada napredujemo na evropskom putu i stabilan smo partner u održavanju regionalne stabilnosti.

Ovo je samo još jedan u nizu pokušaja konstruisanih afera, osmišljenih, sa ciljem da se kompromituje Aleksandar Vučić, koji je preokrenuo negativne tokove u Srbiji, pokrenuo reforme i obezbedio uglednu poziciju Srbije na međunarodnoj političkoj sceni.

 

GO SNS SuboticaKOMENTARI

 1. ivan kaže:

  Bas volim kad mineko vredja inteligenciju!

 2. Đuro kaže:

  Svaka čast GO uspeli ste da sastavite tri rečenice.

 3. Vesko kaže:

  Ko je podrzavao ubice bivseg premijera dr Đinđica, na kojeg je bilo vise pokusaja atentata, zatim pljuvanja i provljacenja kroz mulj i blato, da se prikaze u sto gorem svetlu, sve dok nije tragicno ubijen kad je hteo da uđe u zgradu vlade. Jos su neki obecali, da ce preispitati suđenje i presudu Specijalnog suda za organizovan kriminal.

 4. bac vranje kaže:

  da pogotovo smo jednaki kad nas policija bije,a kad bije bracu jer se opire hapsenju, preti policiji i ne slusa direktna policijska upozorenja onda je braco malo vise jednak od nas.,a sto se tice mafijasa, dajte jednom izadjite lepo sa saopstenje taj i taj je mafijas….naravno akosmete i znate ko je taj mafijas

 5. nekoime kaže:

  bwgaagahhahahahahahahaha

 6. Megille kaže:

  Ko to kaže? pa i danas se vrte filmovi i slike o vama na internetu a pogotovo o ‘voljenoj vođi’ u raznim uniformam paravojskih postrojbi u kojima ste zajedno ućestvovali- mafijaši niste bili ali ste bili…

 7. rax kaže:

  kakve izjave, evo covek kaze da nije bilo nicega,po komentarima se da zakljuciti,da suboticane ova vest mnogo ne pogadja.ne znam sta je uopste objavljena. sns imate vi neke interne medije? e tamo objavite ovo. pogledajte ovu nasu prasnjavu ravnicu, mi vidimo daleko i sve znamo.

 8. Cekajuci kaže:

  Sto ne sacekase premijerovo gostovanje na RTSu. I sam premijer je priznao da je „drzavni udar“ besmislica. Ovako se njegova vojska izblamirala za sve pare. Kolektivno ludilo ce se resiti vec iduce godine, na izborima.

OSTAVITE KOMENTAR

9 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: