Spartak protiv Vojvodine u nedelju

Fudbaleri Spartaka igraće u nedelju na Gradskom stadionu utakmicu osmog kola Super lige, protiv Vojvodine. Trener Spartaka Stevan Mojsilović ističe da je Vojvodina ozbiljna ekipa sa ozbiljnim rezultatima i da će igrači Spartaka dati sve od sebe da pobede.
Kapiten Vladimir Torbica kaže je da su igrači spremni da konačno poprave utisak, jer je ekipa u dosadašnjem delu prvenstva ostvarila samo jednu pobedu. Meč između Spartaka i Vojvodine počinje u 17 časova.

spartak vojvodina mart 2014KOMENTARI

 1. adkersu kaže:

  Biće opet mučenje lopte. Ne može se čak ni u ovoj našoj superligi postići neki zapaženi rezultat – u ovom slučaju je naš Spartak u pitanju – ako se tim sastavlja na osnovu lićnih ubeđenja tzv. „šefa struke“ a ne na osnovu trenutno raspoloživih i najspremnijih igrača. Žao mi je Torbice, čoveka pre svega i igrača koji je Spaletu dao što bi se reklo „pola života“ a pod „stare dane“ mora da trpi brojne nebuloze ljudi koji su sticajem raznoraznih okolnosti u poziciji da vedre i oblače u klubu-bio on Spartak ili bivši Horgoš, svejedno, ali su naši. Kako god, sadašnji Spartak je daleko od nekadašnjeg gde se forsirao napadački fudbal . Za mlađe koji to ne mogu da znaju i starije koji još pamte dobro stil igre Spartaka evo za podsećanje; navalni red (kako se to nekada zvalo) je OSNOVA igre tima, halfovi treba da imaju ulogu korektora i pogotovo INICIJATORA napada (Ivošević!) a bekovi – i samo ime kaže, su „nazad“ ali sa zadatkom od njih počne i dobra „kontra“ (setite se Gašića, Terzića ili Rafaija ili Saboa, itd) a ta osnova napadačke igre osamdesetih godina prošlog veka je do danas neprevaziđena: Stakić (jaoooo kako je znao da padne kada treba), Slijepćević (po kilaži nema šta da ga vidiš a tehnika baratanja loptom u odnosu na današnje igrače – vrhunska), Dragojević („nos za gol“ tri puta bolji od Nosketa uz dobro savladanu fudbalsku tehniku), Miranović (šta reći za Mirketa, nikad više takve „desetke“ – zna, hoće i ume da igra fudbal), Novaković (levo krilo sa vrlo izraženim osećajem da se lopta ubaci u šesnaesterac – ne golmanu protivnika, ne nekome „ako naiđe jer tako treba“, ne najvišem igraču protivničke odbrane, već svom saigraču, po mogućnosti u gol šansi. E, to je bilo nekada. Gubili smo, ali retko tako da nismo dali gol. A i pobeda je bilo, i to podosta. I igrao se fudbal! Ovaj današnji Spartak nije ni bleda senka fudbalske igre. Smušeno, neorganizovano i psihički nedovoljno pripremljeno, ovaj današnji sastav pod rukovodstvom uprave te Mojsilovića i njegove do sada prikazane fudbalske logike zreo je za ispadanje. Ostalo – stadion, teren, uređenost prilaza stadionu, parking (ne odnosi se na one silne „stručnjake“ koji svoja dična automobilska čuda parkiraju unutar stadiona), sanitarni čvorovi za publiku i higijena tribina – ni za petu ligu. Reflektore i kvazi semafor namerno neću da komentarišem. Daj nam bože da Spale ostane u ligi! Eto mene i u nedelju na stadionu. JBG KAD VOLEM SPARTAK!

 2. Milenko kaže:

  Mojsilovicu, pakuj kofere polagano

 3. Anonimni kaže:

  u fudbalu vlada PUTUJUCI CIRKUS, nekada smo imali decu iz ulica
  bili su iz grada ili okoline. Pogledajte sliku od GLONCSAKA pa do
  BRANISAVLJEVICA. Gde su pare tamo se odlazi da ne pobavljam
  tramvaj liga je pravi CIRKUS – O rukovodstvu i sudijama ne bi jer to
  je posebna sorta – koja je na niskim granama sporta.

 4. :-( kaže:

  skidam kapu svima vama koji još imate strpljenja i živaca za plave golubove i sve što je vezano sada za njih,poševši od uprave,preko infrastrukture stadiona pa sve do Jkp Stadion…

OSTAVITE KOMENTAR

+ 81 = 88

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: