Spremne nove bicikle

Krajem prošle nedelje počela je nova sezona iznajmljivanja gradskih bicikala “Su Bike”.

“Za prvu fazu ovogodišnjeg funkcionisanja sistema “Su Bike” pušteno je u promet 19 bicikala, od čega je 10 novih i 9 starih. Od deset novih bicikala sedam su ženski modeli sa dečjim sedištem. Sa povećanjem intenziteta iznajmljivanja, povećaće se i broj bicikala koji su u funkciji – kaže Zoran Tomić, tehnički direktor JKP “Parking.

Da podsetimo da je krajem prošle sezone kupljeno 40 novih bicikala koje su spremno čekale novu sezonu.

Kako kaže Tomić, sve stanice su u funkciji, a korisnicima je kao i do sada na raspolaganju pet postojećih: na parkingu kod Otvorenog univerziteta, na Paliću kod „Male gostione“, u Dudovoj šumi kod Hale sportova, u Malom Bajmoku kod Buvljaka i kod Bazena na Prozivci.

Cene su nepromenjene u odnosu na predhodne godine, a i model funkcionisanja je ostao isti. Iznajmljivanje bicikala na sat vremena iznosi 20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja 100 dinara. Čip kartice se izdaju na blagajni preduzeća, u Ulici Đure Đakovića 23/II.  i koštaju 500 dinara.

 KOMENTARI

 1. Indijanac kaže:

  Ih, sad još malo da se smiri korona, pa se subotički turizam zahukta punom parom, ima da nam dođe puno Kineza u posetu gradu.
  Trebaće tu 1001 bicikla, a ne 19 komada.
  Inače, Kinezi su vekovima vozili bicikle, dok se nisu ovako razvili, tako da oni imaju bogato iskustvo sa vožnjom bicikala, bicikla im je u krvi.

 2. Gradjanin turista kaže:

  Ne znam kakvo je stanje na drugim stanicama, ali kod radnickog fali jos bar pet bicikli bez decijih sedista.

 3. Anonimni kaže:

  E da nam srede staze po Paliću
  Sve su nam razrušili radnici
  Koji rade kanalizaciju.a i puteve

OSTAVITE KOMENTAR