Srđan Olman pobednik Otvorenog mikrofona

U nedelju 8. decembra, pred punom velikom salom Doma omladine Beograda, žiri je odlučio ko će biti novi stand up komičar organizacije Standup.rs. Ovo je već tradicionalni, šesti po redu Otvoreni mikrofon, takmičenje iz kojeg su proizašli komičari koji se sada uspešno bave ovim poslom: Nenad Danilović poznat kao Nesha Bridges, Aleksandar Perišić, Jelena Radanović…

olman

Pobednik ovog Otvorenog mikrofona je Srđan Olman iz Subotice, koji sada može da počne da radi na svojoj karijeri komičara uz podršku organizacije koja je osnovala i inicirala scenu ove specifične vrste komedije.

 

U žirju su bili: Minja Bogavac (dramska spisateljica), Una Senić (TV voditeljka), Igor Brakus (autor, radio voditelj i budući gradonačelnik Beograda) i deo ekipe iza “Državnog posla” Nikola Škorić (glumac) i Dejan Ćirjaković (glumac).

 

Sledeće takmičenje ovog tipa očekuje se u prvoj polovini 2014. godine.

DSC_9193KOMENTARI

 1. Jovica Ilić kaže:

  Bravo Olman! Svaka čast. 

 2. warrior kaže:

  zasto nije smesan na tv ili u subotici. Mismo glupi pa ga ne kapiramo?

   

 3. gašpar kaže:

  čestitke srki!

 4. Srdjan Olman kaže:

  Zato sto mi televizija to ne dozvoljava i zato sto niko od subotickih lokala (kojima sam ja nudio da radim), nisu zeleli tako nesto….to je njima glupo! Cast izuzecima kao sto je Flair Bar i Klub Pogon, gde smo napravili sjajno vece komedije! Rado bih radio u Subotici i pored toga sto je vecina njih ispljuvala sve ovo, iako nikada nisu culi!

OSTAVITE KOMENTAR