Srećan kraj potrage za devojčicom (15) iz Subotice

Devojčica Anđela Nikolaidis (15) iz Subotice, nestala je u subotu rano ujutro, 5. oktobra, a njeni najbliži prijavili su slučaj policiji, što je danas u toku podneva i potvrđeno iz policije za Kurir.

Sumnja se da je na bekstvo nagovorio dečak poznat policiji od ranije, ali te informacije nisu potvrđene. „Intenzivno radimo na slučaju prijave o nestaloj devojčici Anđeli”, rečeno je danas oko podneva u policiji.


Večeras se nezvanično čula srećna vest da se Anđela vratila kući. Kako nezvanično saznaje Kurir, devojčica je živela sa bakom, a njena majka se vratila danas poslepodne iz inostranstva. Prema tvrdnjama izvora Kurira, do tada su već rasvetljeni neki detalji oko prijave nestanka, policija je bila već na tragu pronalaska devojčice, a danas kasno podne nakon objava oko njenog nestanka, Anđela je zajedno sa drugom za kojeg se sumnjalo da je uticao na nju da pobegne, došla u policijsku stanicu Subotice.

Nezvanično se saznaje da devojčica nije povređena, dobro je i nakon što je policija obavestila porodicu, Anđela se vratila kući.

 

KURIRKOMENTARI

 1. Suboticanka kaže:

  I jos zele da zabrane roditeljsku samarcinu kao vaspitnu meru?! Deca su mnogo nezreija i gluplja nego pre!!!

 2. Jao strasno, zamislite komsinice... kaže:

  Takve stvari su se od uvek dogadjale i dogadjace se i u buducnosti. (cura uskocila) Jedina razlika sto takvi slucajevi ranije nisu bili poznati dalje od dve , tri, komsijske kuce, a danas se to zahvaljajuci internetu obznanjuje planetarno. Zbog toga ce dete pocev od svoje petaeste godine, ostatak svoga zivota biti zigosano i na nju ce svi dusebriznici pokazivati prstom – eno je ona asocijalna sto bezi od kuce. Sa nestrpljenjem ocekujem ostatak price. Gde su bili, sta su radili, Sta je rekao on njoj, sta je rekla ona njemu, nadam se, i ocekujem sve do najsitnijih detalja.

 3. Stevan DREN MLINAREC kaže:

  SVAKA CAST POLICIJI SUBOTICE I NJIHOVOM RADU !!! – JOS JEDNOM SE U PRAKSI NA DELU POTVRDILO ONO STARO O POLICIJI U SUBOTICI U JAVNOSTI DOBRO POZNATO EFIKASNO I DOBRO DELOVANJE !!! – SVAKA CAST I OD SRCA ISKRENO SVE NAJBOLJE I NAJLEPSE CESTITKE POLICIJI U SUBOTICI !!! – Stevan DREN MLINAREC * mob. 0038598636363

 4. (ba)laban kaže:

  @Stevan DREN MLINAREC

  Svaka čast policiji???

  Da se deca nisu sama pojavila u stanici, policajci bi se i dalje vrteli kao magarac u magli. Jako nam je dobro poznato kakve su intelektualne i praktične sposobnosti radnika policije i njihovog šefa DOKTORA Neše-sline.

 5. Taca kaže:

  Stevan cilja visoko… Želi posao u policiji 😎

 6. Big Lale kaže:

  Samo nek se javi i imace posao.

 7. Istina... kaže:

  Neverovatna je neljudskost u komentarima Agenture Vladara sveta. Zlo prema Čoveku njihova je ideologija. Upišite u pretraživač ” e28093 knjiga zla pdf ” i otvorite prvi link.

OSTAVITE KOMENTAR