Štafeta stiže u Suboticu

Društvo za istinu o Narodnooslobodilačkoj borbi i Jugoslaviji i Komunisti Subotice pozivaju građane da sutra u 10 sati dođu na Trg slobode da pozdrave Štafetu antifašizma i mira. Štafetu je inicirao Savez antifašista sveta, a organizatori u Subotici su Gradski odbor Saveza udruženja boraca narodno–oslobodilačkog rata, Skupština grada i antifašistička udruženja i organizacije. Štafeta kao simbol antifašističke borbe pošla je iz Bugarske. Preko Makedonije, Niša, Beograda i Novog Sada, u subotu stiže u naš grad, a potom odlazi u Mađarsku. Odazivom na ovu manifestaciju želi se izraziti opredeljenje da je Subotica bila i ostala grad antifašizma, navodi se u saopštenju.

 

Kao nekad

subotica stafetaKOMENTARI

 1. Titov Omladinac kaže:

  Molim urednike ove vesti da isprave fotografiju u prilogu uz ovu vest jer je dotična pogrešna a prava ilustracija je slika koju Vam dostavljam.

  Drugarski pozdrav.

   

   

 2. vranje kaže:

  Ovog su i otac i dida učili da se najlakše živi kad se odrađuje prljav posao za vlast,bez obzira koja i kakva ona bila.To je ološ najgore vrste koji će se prodati svakome kome može,ološ bez ikakvog principa i morala,samo s jenim principom:živit na tuđ račun i to što bolje.

 3. Bauer kaže:

   @ vranje  Pa ovaj na slici je Bajić Mirko…

 4. Anonimni kaže:

  Koje godine je ovo?

OSTAVITE KOMENTAR