Stepanović : Nisam zlostavljač

Na optužbe za mobing iznete na njegov račun, VD direktora Radio Subotice Ljubiša Stepanović, koga je imenovala Skupština Grada na predlog SPS-a krajem februara , izjavio je juče za "Alo" da "još nije dobio to sačinjenije, ali ono što je pročitao u jednoj agencijskoj vesti obična je brutalna laž i izmišljotina".

ljubisa stepanovic

-Optužnicu dela nisam video. Čudi me da ti "šikanirani i mobingovani" nisu imali toloko hrabrosti i čojstva da mi dostave primedbe pa se o njima mogu izjasniti. Na osnovu jedne agencijske vesti mogu zaključiti da deo novinara srpske redakcije, rekao bih pre jedna neformalna grupa, širi brutalne laži i izmišljotine kompromitujući svog poslodavca, Radio Suboticu i osnivača. Izgleda da nisu svesni štete koju nanose sebi, ali i celom gradu. Spreman sam u svakom trenutku da se suočim sa valjanošću svojih postupaka-kaže Stepanović.

 

Pre imenovanja na dužnost v.d. direktora Radio Subotice Ljubiša Stepanović je radio u ovoj ustanovi, a potom u "Subotičkim novinama".


-Mislim da sam jedini novinar u Srbiji koji je dobio pravosnažnu i izvršnu presudu kojom je potvrđeno da sam bio žrtva mobinga od strane urednika i rukovodioca lokalnih novina. Urednik je, tek da se zna, bio u najužem rukovodstvu UNS-a .Ovo spominjem zbog toga što mi je dobro poznato šta znači mobing i pritisak na ljude. Takvim metodama se ne služim – rekao je Stepanović.

 

Da podsetimo, juče je deo redakcije Radio Subotice, među kojima je i glavna urednica, optužio je vršioca dužnosti direktora Ljubišu Stepanovića za mobing nad zaposlenima i da preti novinarima.

 

Oni su u saopštenju naveli da se Stepanović neprestano meša prvenstveno u rad redakcije na srpskom, da omalovažava novinare, poziva ih na „informativne razgovore”, preti otkazima, određuje šta treba, a šta ne treba objavljivati što je dovelo do atmosfere u kojoj je zamalo izbila i tuča između direktora i novinara.KOMENTARI

 1. Nandor kaže:

  Nisam, nisam,,devojka tvoga sina… 😛

 2. Mister No kaže:

  Ljubisa svojevremeno si pruzio gostoprimstvo Arkanu.Da li ces organizovati kontakt emisiju sa Kristijanom Golubovicem?Kristijan je trenutno idol mnogih mladih.

 3. hm? kaže:

  širi brutalne laži i izmišljotine kompromitujući svog poslodavca, Radio Suboticu i osnivača.  

  Ljubiša kao Vučić "Ja sam država".  Nije Ljubiša Radio Subotica. Niko ovde ne kompromituje Radio Suboticu i Grad Suboticu već lično Ljubiš imenom i prezimenom.

 4. kotur kaže:

  Dzabe se branis, svi znaju kakav si!!! A nisi dobar!!                               

 5. Feri kaže:

  Svi te znaju Ljubisa, dzaba se vadis!!

 6. Suboticanin kaže:

  Ljubisa, davno si ti procitan znamo te svi kako si sve ove godine radio, pa sad  ADIO!!!!

 7. Pravdoljub..... kaže:

  Veli Ljubisa HRABROST i COJSTVA, odvali pa ostane ziv,,,,,Sve je to P…..N dim….

 8. freelancer kaže:

  G. Stepanovića nisam nikada upoznao. Nemam ni ambicija. Neproverena je glasina da sam jednom "fasovao" suspenziju (a bilo ih je, mašala), jer je nešto "spomenuo" mom tadašnjem uredniku… E sad, bilo je tu više "brljotina" uglavnom iste vrste, a mislim da je ta suspenzija bila jer sam se "zbunio" i pustio ovu stvar u etar…

  http://www.youtube.com/watch?v=MNKf4IUkbb4

  a ostalo… Ljubišu sam posebno zapamtio za vreme bombardovanja. KLASIČAN agit-prop komesar, ali pravi… U etar je išlo samo i isključivo ono što on odobri (to je važilo ZA SVE medije u gradu). Smučio mi se… Inteligentan je, neosporan talenat za pisanje, obrazovan, ali… Karakter 0 (nula, zero, ničevo). Sujetan, NADMEN, prepotentan i dupeuvlakač političarima… Zaključak: NE ni za urednika, a kamoli direktora. Sasvim sam UVEREN da se itekako petlja u posao i urednicima i novinarima i to preko mere (poznavajući njegov "lik i delo").

 9. Nikola kaže:

  Samo ti ocisti tu bagru neradnika,ti si pravi igrac, oni su Titovi neradnici.

  A ovi gore su iskompleksirane BUDALE !

 10. Pravdoljub..... kaže:

   

  Nikola:

  Samo ti ocisti tu bagru neradnika,ti si pravi igrac, oni su Titovi neradnici.

  A ovi gore su iskompleksirane BUDALE !

   

   

  Ovde napišite odgovor…A ti majmun..

 11. ja kaže:

   

  Nikola:

  Samo ti ocisti tu bagru neradnika,ti si pravi igrac, oni su Titovi neradnici.

  A ovi gore su iskompleksirane BUDALE !

   

   

  Samo nastavite ovako.. i nećete dugo! Verujte!

 12. Nandor kaže:

  I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju….

 13. Bivša članica redakcije kaže:

  Čovek je veliki lažov. Bio je agresivan prema direktoru i svim urednicima do Žujovića. Prehodnog je vređao i nazivao šarplanincem. Nije mogao da podnese status običnog novinara. Kada je konačno naišao na tvrdo, povukao se kao strina. Nije dobio spor zbog mobinga, niti je u vezi toga spor sa njim vođen, već zbog nepojavljivanja predstavnika poslodavca na sudu u parnici za povratak na psoao, a ne mobing. Mobingovao nas je sve redom u Subotičkim novinama!

 14. Osamdesete kaže:

  @Bivša članica redakcije

  Ništa novo, takav je oduvek. Znam mu narav još od osamdesetih. Čini se da pravda ipak postoji, danas ga više nema nigde.

OSTAVITE KOMENTAR