Štrumpfastično uživanje

Kompanija Frikom otvorila je Štrumpf selo u Subotici. “Štrumpf selo” u malom uspelo je da dočara ambijent u kojem ova mala stvorenja žive i da omogući mališanima da se osete kao da su deo pravog crtanog filma.

 

Povodom lansiranja novog sladoleda “Štrumpfovi”, održana je predstava za decu na čelu sa našim poznatim glumcem Slobodanom Bodom Ninkovićem, a odličnoj atmosferi doprinela je i činjenica da su deca imala priliku da učestvuju u raznim radionicama, igricama, da razmenjuju puzzle i tako osvoje fenomenalne Štrumpf igračke.

 

„Frikom” je i ove godine lansirao novi dečiji sladoled – Štrumpfovi, koji u omotnom papiru ima dodatnu vrednost – samolepljivu sličicu sa slovom azbuke, magnetni puzzle sa identičnom slikom i flajer sa jedinstvenim kodom pomoću kojeg mališani mogu igrati novu Frikomovu online igricu – Štrumpfovi.

 

 KOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Bravo! Nadam se da su sada one igrackice Strumfova mnogo kvalitetnije nego pre jedno 27-8 godina kada su me roditelji vodili u Halu Sportova na predstavu Strumfova, dobio sam nervni slom kada mi se odlomila rucica na novokupljenom Strumfu pravljenom od lose pecene presne gline i ostalog djubreta koje su mazali nekim teskim hemijskim bojama. LA LA la LA la la LA LA la LA LA!

  2. stormwatch kaže:

    Cek, pa ovo ne valja!!!! Nije “Štrumpfastično” nego ŠTRUMFTASTIČNO!!!!!!!!!! Ovo sto ste vi napisali me podseća jako na Fastum Gel….Štrumfovi i Fastum gel ne idu zajedno nikako….hmmm….mozda bi Boroš likovnjak mogao da glumi Gargamela. Evo ja glasam za njega da glumi Gargamela u igranom remakeu!!!

OSTAVITE KOMENTAR