Subotica: Dupliran broj zahteva za izdavanje pasoša

U protekle dve nedelje u Subotici je dupliran dnevni broj zahteva za izdavanje pasoša, ali većih gužvi na šalterima policijske uprave nema.

“Prema evidencijama Odseka za upravne poslove u Policijskoj upravi u Subotici dnevno bude zapremljeno oko 70 do 80 zahteva za izdavanje putnih isprava, a oko 50 do 60 gotovih putnih isprava se izda”, kaže Tatjana Vetro iz Policijske uprave u Subotici.

Poboljšanje epidemijske situacije i sve veći broj vakcinisanih mnogima podstiče nadu da će se ovog leta mnogo više putovati. I kao u vreme pre kovida, i ovog proleća u policijskim upravama širom zemlje povećao se broj zahteva za izdavanje pasoša.


RTSKOMENTARI

 1. Gligorije kaže:

  Kako to????
  Pa rekao nam je nadležni za sve u Srbiji da ne treba da putujemo i odmaramo, vec da radimo….
  Ceo govor ima zabelezen i na youtube se moze pogledati….

 2. Pera Prvi kaže:

  Beskrajne laži judejske. Hajde maso, navali na putne isprave, putuj “slobodno”. Ništa ti ne vredi bez “Kovid pasoša” koji “Nikada neće biti uveden jer ograničava kretanje”. Bodi se otrovom, imunizuj se hemijom, biološki nemoguće, protiv nepostojećeg Kovida, tzv. nevidljivog neprijatelja. Uzmi 3000 dinara, vaučer za šoping mol neoliberal-korporavitista, uzmi sve što ti (ne)život pruža. I gutaj “naš” “dobronamerni” medij “grad”rupa.co.rs.

 3. Mare kaže:

  @ Pera Prvi

  Malo me sad vec smarate vi sa vasim teorijama. Ja nisam strucnjak ni za koronu, ni za vakcine i ne znam sta je istina sta nije, ali zato cutim.
  A vi koji isto kao i ja nemate pojma, ali zato sve komentarisete, u sve se mesate ste sad vec preterali. Evo u ovom tvom komentaru ti znas da nece biti uveden kovid pasos. Kako? Odakle ti info? Kako ti to znas, objasni i nama neobavestenima. Ti znas da je vakcina otrov. Kako? Imas li dokaze za to? Ajde prosvetli nas. Ti znas da kovid ne postoji. Mozes li to da dokazes?
  Cini mi se da nista ne mozes da dokazes, vec da su sve to samo tvoja lupetanja. Zamisli kad bi svi na svetu poceli tako da lupetaju o svemu, gde bi nam bio kraj!

 4. Bunjevac bas kaže:

  Pera prvi-Sta god da kazes,to je tvoje mišljenje,samo da onog nacistu( croata) vise ne slusam.

 5. masni kaže:

  kakvi su ovo psihopati što stalno spominju Judeju?Šta to uopšte objavljujete?Čovek ima sumanute misli i to spada u azil a ne u medije,zaboga.

 6. Viator kaže:

  Vest sam procitao dva puta. U prvih mah nisam poverovao da u danasnjoj Evropi jos postoji drzava u kojoj gradjanima putne isprave odobrava i dodeljuje uprava policije.

 7. Alemao kaže:

  Ne znam sto pridajete paznju @ Pera Prvi. Ja mu ne ostavim ni plus ni minus. A retko kad i procitam komentar do kraja. Ne zasluzuje. Ako i dobijem repliku na komentar verovatno je necu videti jer je nebitna 😀

 8. vodovodovodar kaže:

  ne dirajte PERU u pravu je..

 9. Lotta continua kaže:

  Meni se cini da je Perin otac bio lozac u nacistickom krematorijumu pa je svoje dete vaspitavao u odgovarajucem duhu. Grad Subotica postaje sve vise pogodni podijum za psihopate i kojekakve skribomane i pocinje sve vise da lici na medijski trash poznat kao B 92 gde se kvalitet komentara meri i objavljuje kolicinom izrecenih banalnosti.

 10. mislim stvarno kaže:

  peraprvi da objasni sta radi uopsteno na ovom sajtu kad mu je bezveze sve?

 11. Pera Prvi kaže:

  Hvala za satanizaciju. Uvek su stradali nepodobni zaostalosti, napredniji od antisistema. Stradali na lomači, pod giljotinom, od malja, sablje, noža, eksplozije, potapanja, obaranja, trovanja, metka, logora… Od laži, ismevanja, omalovažavanja, vređanja… Baš su mi “grad”, “nezavisna” “pokrajina” i “država” “ekselentni”.

 12. YU kaže:

  Pera Prvi PEKICE, PEKICE NEMOJ PAKICATI, PORAŠĆEŠ TI PA TE VIŠE NEĆE NIKO MALTRETIRATI.

 13. Ledenjak kaže:

  Ako hoćete da preživite, izvadite pasoše .

 14. hgh kaže:

  Vojvodina je ekonomski opustošeno područje bez perspektive za decu pa ih treba na vreme usmeriti da odu odavde.

 15. Nebojisha kaže:

  Mladi sto odlaze su manji problem nego ovi dodjosi sto dolaze i vladaju, al ajd.

 16. Djuro kaže:

  @Pero procitaj na flasi ,nije to sok, nego varakina.

 17. Gligorije kaže:

  Pera Prvi a Istina…. druga
  Sto se jediš kad nisi još uvek ni stradao nisi?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 87 = 92