Subotica: Metalnim i drvenim šipkama udarali čoveka, ukrali mu novac…

Subotičane E. Ć (20), A. P. (21) i A. G. (23) policija je uhapsila zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su trojica razbojnika u subotu 14. novembra, zajedno sa još jednim maloletnikom, na ulici presreli oštećenog.

– Nakon kraće rasprave, metalnim i drvenim šipkama su mu naneli povrede i uzeli oko 330 evra i 6.000 dinara – kažu u Policijskoj upravi u Subotici.

Razbojnike je subotička policija brzo pronašla, kao i ukradeni novac koji je vraćen oštećenom.

Nakon saslušanja maloletnik je pušten, dok je trojici osumnjičenima određen pritvor do 48 sati. Oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvu u Subotici.

BlicKOMENTARI

 1. Auslander kaže:

  Haos sta naprave imigranti sa nekada nasim lepim i mirnim gradom. A ček,nisu imigranti? Dajte neke vesti gde imigranti prave haos. A nema ih. Pa izmislite nesto.

 2. Toranj kaže:

  Trojica na jednoga. Zbog 330 eura. To su trebali na vreme roditelji vaspitati, ali sada kasno. Zaslužena kazna sledi.

 3. Srećko kaže:

  Uredu je staviti inicijale, samo treba početi pored tih inicijalna pisati rasnu, versku pripadnost, ma koja da je u pitanju!

 4. Croat kaže:

  U stvari ova vest ne govori sta se tu u stvari desilo, mozda je to zakonski razbojnistvo a po pravdi nesto drugo. Ne zaboravite da zivimo u drzavi gde ne smete da se branite od lopova koji vam je upao u kucu i da ako ga lupite zakon ce vas okarakterisati kao nasilnika…

 5. Srednji vek kaže:

  Treba oštećenog kazniti što im odma nije dao novce, nego su morali sirotani da ga batinaju.

 6. zozon kaže:

  @Srećko
  Lopov je lopov ma koje vere bio

 7. Vlado kaže:

  Subotica, to neki miran grad gde lokalci nikad ne kradu i napadaju koliko ja znam.

 8. Inspektor.. kaže:

  Na satelitskim snimcima iz EU-a snimaju 24 sata.sve znaju ko krade ,kojim autom idu u krađu broj registracije,kako se ukradenom plenom se beže iz Subotice.Kada i gde se obijaju kuće ,ko ih obija ,itd.
  Samo u Subotici vlasti ne znaju ništa ,ne izlaza na teren jer je po njihovoj proceni radi se o ‘maloj’ šteti ,ili kada građanin prijavi provalu dobije odgovor ad policija i vlasti nisu dužni da čuvaju tuđu -privatnu imovinu. Ali zato od građana Subotice i Srbije redovno naplačivaju razne poreze ,prireze,davanja i paušali iz koji se održavaju i izdržavavaju policijske i druge sigurnosne službe…znači da ih narod ipak plaća pa ima pravo i na njihovu uslugu što se tiče čuvanja i njihove imovine…

 9. Clouseau kaže:

  @ Inspektor..

  Uvek je zanimljivo procitati kako Mali Djokica zamislja borbu protiv kriminala u zemljama EU.

 10. Bunjevac kaže:

  Tito,Ranković i slični tipovi bi znali s takvima.U starom Rimu bi takve poslali “ad bestiam”.

OSTAVITE KOMENTAR