Subotica na sajmu u Minhenu

U okviru sajma „Expo real“ u Minhenu, i Subotica je predstavila svoje potencijale u sektoru investicija, projekat razvoja lokacije bivše kasarne „Kosta Nađ” i akva park na Paliću.

Nastup na najvećem sajmu ovog tipa u Evropi organizovan je na osnovu Sporazuma o zajedničkom nastupu na međunarodnim sajmovima, koji je u novembru 2017. godine potpisan između Pokrajinske vlade, Razvojne agencije Vojvodine, Novog Sada, Pančeva, Sombora, Subotice, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Vršca, Kikinde, kao i sa Privrednom komorom Vojvodine. Svi izlagači i njihovi projekti stručnoj međunarodnoj publici u okviru sajma predstaviće se na zajedničkom štandu, a za tu priliku urađeni su zajednički promotivni film i brošura.

subotica.rsKOMENTARI

  1. Natasha B kaže:

    Znači pare za Aqva Park su potrošene ,a niko još nije bačen u dno mračne ćelije,država ,čuj država ha ha ha ćuti!A na booking.com se mogu rezervisati apartmani u Morinju!Pa dobro Doktore tvrdio si da je finansijska konstrukcija oko Aqva Parka gotova i da je sve transparentno?Otkud sad cvilenje i vučenje za rukav u Minhenu?Opet na sebe bacas sumnju.Naivko si ti veći nego što smo pomislili.

  2. Istina... kaže:

    @Natasha B…

    … je novi nick Agenture. Obraca se u mnozini sa “mi” (nametanje identifikacije mase sa komentatorom) a brljavi jezik i pravopis. Cvilenje, mracne celije, sumnjivci i ostale optuzbe bez dokaza i presude… Smak mozga, lazi, obmane, uvrede, klevete, pljacka, progon… agitprop k’o kuca.

OSTAVITE KOMENTAR