„Subotica-trans“ zapošljava vozače

U JP „Subotica-trans“ trenutno je 12 upražnjenih radnih mesta za vozače autobusa, zbog čega iz ovog preduzeća pozivaju zainteresovane koji ispunjavaju uslove da im se jave. Kako se još uvek nisu u potpunosti vratili na stari režim rada, fuknkionišu bez ikakvih poteškoća, ali sa poboljšanjem epidemiološke situacije očekuju anagažovanje 100 odsto kapaciteta, te žele da zaposle vozače koji im nedostaju.

Prema rečima našeg sagovornika, vozači su tokom krize u prethodnih šest meseci ipak shvatili da postoje određene prednosti rada u javnom preduzeću – kao što je, pre svega, sigurno radno mesto.

Kako ističu nadležni, iako su ranijih godina beležili odliv vozača, to se tokom pola godine nije dogodilo – vozači su jedino odlazili u penziju.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Mare kaže:

  Otisli svi vozaci u Nemacku, naravno da nema ko da vozi. Otisli su i lekari, i zanatlije,…ostadose samo SNS clanovi

 2. Igor kaže:

  Kao sto gospodin Prlja kaze,privatni sektor je otpustao radnike ali mi ne,i sad trazimo 12 radnika.Prikane,bolje da si cutao,nego sto si pametovao.
  Znaci da su bezali od vas.Ali dobro,mlad si pa ti i direktor mozete 2 mesta da popunite

 3. HAJDUK kaže:

  Ne može sa ovim mentalitetom! 50 radnika da zarađuje platu 100+ kancelarijskim radnicima koji imaju bolje plate od onih koji im zarađuju. Svi koji imaju neke veze-vezice u Srbiji bi da budu zaposleni, da primaju platu, a da ne rade ništa..zato su nam javna preduzeća pred kolapsom. A narod se polako budi, opamećuje. Dolazi vreme kada će poslodavci morati pošteno da plate dobre, kvalitetne radnike da ih zadrže.

 4. Dr. Kadžija kaže:

  “Kako ističu nadležni, iako su ranijih godina beležili odliv vozača, to se tokom pola godine nije dogodilo – vozači su jedino odlazili u penziju.”

  Mlad kadar, kad je za pola godine više od 12 otišlo u penziju…

OSTAVITE KOMENTAR