Subotičani najbolji na Božićnom turniru u malom fudbalu u Vrbasu

Publika željna interesantnih fudbalskih utakmica, fer i sportskog nadmetanja sinoć se u velikom broju okupila u Centru za fizičku kulturu „Drago Jovović“ u Vrbasu, kako bi uživala u završnici Prvog Božićnog turnira u malom fudbalu.

Nakon mesec dana i više od sedamdeset utakmica prvi Božićni turnir u malom fudbalu u Vrbasu došao je do završnice, a u finale su, bez ijednog poraza, stigle ekipe „Mistik Laminati“ iz Bečeja i „HTM Čikerija“ iz Subotice. Subotičani su poveli i pred pauzu vođstvo potvrdili još jednim golom. U drugom poluvremenu ekipa iz Subotice dala je još tri gola i time zapečatila pobedu na Božićnom turniru u Vrbasu.

RTV

Marjan Tumbas, trener ekipe „HTM Čikerija“ kaže da su prvi put u Vrbasu, ali da su veoma zadovoljni organizacijom turnira i kvalitetom drugih ekipa, ali da su se dobro pripremili i očekivali tešku borbu u finalu.

„Prvi put smo se okupili. Došli smo u Vrbas na poziv organizatora. Svaka čast momcima, zaista je sve odlično. Mi smo igrali na još par tutnira i malo nas je i umor stigao na kraju, ali zasluženo smo došli do pobede, bez ijednog poraza“, rekao je Tumbas.

Na prvi Božićni turnir u malom fudbalu u Vrbasu prijavilo se trideset ekipa iz cele Vojvodine, a ljubitelji futsala imali su prilike da gotovo mesec dana svake večeri prate kvalitetne i fer utakmice. Odigrano je šezdeset utakmica u grupnoj fazi i 16 eliminacionih mečeva, rekao je Bojan Antonić, jedan od glavnih organizatora i generalni sekretar Saveza sportova opštine Vrbas.

Organizatori turnira su nekadašnji igrači i šampioni Vojvodine u futsal ligi „Leteći Holanđanin“, a glavni pokrovitelji opština Vrbas i opštinski Savez sportova, kao i Centar za fizičku kulturu „Drago Jovović“.

Nagrada za najbolju ekipu je pored pehara i ček u iznosu od 300.000 dinara, dok su drugoplasirani nagrađeni sa 80.000 dinara, a iznos nagrade za treće mesto je 40.000 dinara. Zahvaljujući brojnim sponzorima, svake večeri obezbeđene su pojedinačne i ekipne nagrade, kao i individualne nagrade za najboljeg igrača, najboljeg strelca, kao i najboljeg golmana turnira.

 

RTVKOMENTARI

  1. Mare kaže:

    U Subotici 16 ekipa, a Vrbasu skoro duplo vise.
    Bravo za organizatore naseg turnira. Unistili su sve sto se unistiti moze!

OSTAVITE KOMENTAR

+ 86 = 96

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: