Subotička toplana spremna za grejnu sezonu

“Izvršene su već hladne probe, znači sistem je spreman za funkcionisanje. Držaćemo se uredbe. Znači, kada temperatura bude ispod četrnaest stepeni tri večeri uzastopno, subotička toplana će krenuti sa grejanjem”, rekao je izvršni direktor Subotičke toplane Dervo Ahetović a prenosi RTV.

Pojedine toplane u Srbiji nisu ugovorile dovoljne količine energenata za predstojeću grejnu sezonu, većina je već spremna za početak grejne sezone, a šta će se dešavati tokom zime u ovom momentu nije moglo da se zaključi na sastanku poslovnog udruženja toplana Srbije. Što se Novog Sada i Subotice tiče, sve je spremno i grejanje počinje čim spoljašnje temperature to budu nalagale.

RTV

 



KOMENTARI

 1. Istina... kaže:

  Alaj ce ciohazari ponovo da vas deru.

 2. JaPaja kaže:

  E Dervo Dervo mafijašu stari. Do sad je bilo 12 stepeni pa ti se digao na 14. Prošlu godinu si isto ubrao kao pre nje iako je zima bila blaga pa bi sad da zakineš , otmeš i uvaljaš tvoje višegodišnje otimačine. Alavosti tvoje i milogorca prevazilazi sve granice ljudskosti.

 3. amacak kaže:

  toplanu ukinuti, srušti do temelja i zabraniti da se bilo šta gradi na tom ukletom mestu sledećih hiljadu godina.

 4. (ba)laban kaže:

  30 godina nas j*be isti ološ. Ne znam koga još čekamo???

 5. Meritor... kaže:

  @ (ba)laban : Nemačke sluge…ende

 6. ludilo kaže:

  Na kraju ce paliti grejanje kada bude bilo 20 stepeni. Koliko je meni poznato oduvek je bila potrebna temperatura 12 stepeni a sad odjednom 14 stepeni…to samo znaci da im je malo sto kradu, hoce jos vise da kradu. Nikada to nije bio problem dok se placalo po kvm ali od kada se placa po utrosenoj energiji, onda je ovo cista pljacka. Ko je doneo tu odluku zasto su povecali da se ukljuce na 14 stepeni?

 7. Istina o istini kaže:

  Osobo pomračenoga uma zavana istina ne raduj se jer uskoro ćeš u C paviljon u Kneževcu. Dijagnoza ti je jasna i nedvosmislena, kada te zaključaju baciće ključ jer si opasan za okolinu sa svojim jezikom zmije i pokvarenom dušom..srami se izjava svojih satanistički slugo..

OSTAVITE KOMENTAR